неделя, май 26

Heinner HF-V401NFSF+ – Елегантна и Просторна Хладилна Машина

Heinner HF-V401NFSF+ е стилен и многофункционален хладилник с една врата, който комбинира ефективността със стилния си дизайн. С обем от 389 литра и интелигентни технологии, този модел ще отговори на всички вашите нужди за съхранение на храните и напитките с лекота.

Простор и Организация: С голям капацитет от 389 литра, този хладилник предоставя много пространство за всичките ви продукти. Рафтовете и отделенията вътре са добре организирани, което улеснява съхранението на храните и напитките и ви позволява да ги намирате бързо.

Хладилник с 1 врата Heinner HF-V401NFSF+, 389 л, Клас F, Full No frost, LED светлина, H 186 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Full No Frost: Забравете за отскоро дразнещата задача по размразяване на хладилника. Heinner HF-V401NFSF+ разполага със система за No Frost, която предотвратява образуването на лед и конденз вътре в хладилника и фризера. Този процес осигурява по-добро съхранение на храните и поддържа тяхната свежест.

LED Осветление: Снабден със светодиодно осветление, този хладилник осигурява ярка и ефективна видимост вътре, когато търсите конкретни продукти. Осветлението е енергоспестяващо и допринася за модерния дизайн на устройството.

Енергийно Ефективен (Клас F): С класификация F за енергийна ефективност, този хладилник предлага разумна икономия на енергия и по-ниски разходи за електроенергия. Това е полезно за вашия бюджет и за околната среда.

Дизайн и Визия: Heinner HF-V401NFSF+ съчетава сребристата си цветова палитра с модерния си дизайн, което го прави перфектно съчетание за всяка съвременна кухня. Този хладилник е истински акцент, който ще подобри визията на вашия дом.

Заключение: Heinner HF-V401NFSF+ е идеалното решение за тези, които търсят стилен и функционален хладилник с една врата. Той предлага обем, ефективност и удобство, които ще отговорят на вашите нужди за съхранение на храни и напитки. Със своя съвременен дизайн и практични характеристики, този модел е перфектното допълнение към вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply