сряда, април 24

Heinner HF-V240SF+: Просторен и Ефективен Хладилник за Вашия Дом

Съчетание от удобство, ефективност и стил – това е Heinner HF-V240SF+. Със своите 242 литра вместимост и сребрист дизайн, този хладилник с две врати е идеалният избор за вашата кухня. Независимо дали сте семейство или сами, този модел ще се справи с всичките ви нужди за съхранение на храни и напитки.

Простор за Организация: С Heinner HF-V240SF+ няма да имате проблеми със съхранението на храните си. С 242 литра вместимост и умно разпределение на пространството, този хладилник предоставя достатъчно място за всички вашите нужди. Разполага с рафтове, които могат да се регулират, за да съхранявате по-големи предмети.

Хладилник с 2 врати Heinner HF-V240SF+, 242 л, Клас F, Less Frost, H 160 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Ефективност в Клас F: Heinner HF-V240SF+ се гордее с енергийна класа F, която не само ви помага да пестите енергия, но и да намалите разходите си за електроенергия. Този хладилник е създаден да поддържа оптималната температура, като същевременно намалява вашия екологичен отпечатък.

Лесен За Употреба: Механичният контрол на Heinner HF-V240SF+ прави употребата му лесна и интуитивна. С регулируем термостат вие имате пълна контрол над температурата в хладилника, за да поддържате вашите храни в оптимално състояние.

Елегантен Дизайн: Със своя сребрист цвят, този хладилник добавя съвременна елегантност към всяка кухня. Чистите линии и минималистичният дизайн го правят идеален акцент във вашия интериор.

Heinner HF-V240SF+ е съчетание от функционалност и стил. С неговите умни функции и просторен дизайн, този хладилник ще се превърне в неизменна част от вашия дом и ще ви помогне да поддържате свежестта на вашите храни дълго време.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply