сряда, февруари 21

Heinner HF-H2206F+: Компактен и Ефективен Хладилник за Малки Пространства

Създаден да отговори на нуждите на малките домакинства и студентски апартаменти, хладилникът с две врати Heinner HF-H2206F+ се отличава с компактни размери и ефективни функции. С капацитет от 205 литра и ILED осветление, този модел предоставя оптимални условия за съхранение на храните ви. Независимо от ограниченото пространство, този хладилник е готов да ви предостави свежест и удобство.

Хладилник с 2 врати Heinner HF-H2206F+, 205 л, Клас F, ILED осветление, H 143, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Ефективност и Организация: С класификацията си F, Heinner HF-H2206F+ е икономичен и съчетава удобство със защита на околната среда. Своите 205 литра обем предоставя достатъчно място за съхранение на всички видове храни – от плодове и зеленчуци до напитки и млечни продукти. Рафтовете са подредени така, че да позволяват лесно организиране и бърз достъп до храните.

LED Осветление за Ясен Изглед: С ILED осветление, хладилникът осигурява ярка и енергоспестяваща подсветка вътре в секциите му. Това не само подобрява видимостта, но и прави намирането на нужните храни по-удобно.

Прекрасен Дизайн и Удобство: В бялата си обвивка, Heinner HF-H2206F+ е допълнение към всяка кухня. С височина от 143 см, този модел се побира дори в най-ограничените пространства. Ергономичните дръжки и лесно достъпните контроли са създадени за удобство и практичност.

Съчетавайки компактни размери с ефективност и удобство, хладилникът с две врати Heinner HF-H2206F+ е идеалното решение за малки домакинства. Независимо дали сте студент или просто имате ограничено пространство, този модел ще ви помогне да поддържате своите храни свежи и организирани.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply