понеделник, март 4

Съдомиялна Heinner HDW-FS4505WE++ – Малка съдомиялна с големи възможности и голям капацитет

Съдомиялна Heinner HDW-FS4505WE++ е подходяща за големи семейства, живеещи в малко жилище или в жилище, в което пространството за подобен уред е силно ограничено. Със своя Slim размер, от едва 45 см широчина, тази съдомиялна може да се побере в малкия ъгъл на Вашата кухня, но да Ви обслужва като истински професионалист.

Heinner HDW-FS4505WE++

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Във вътрешността на уреда можете да поберете до 10 комплекта съдове, също толкова, колкото побира и всяка друга конвенционална съдомиялна, която не е Slim. Няма да усетите разлика в дебита от помощ и ще използвате уреда по същия начин, така както бихте използвали голяма съдомиялна.

Освен това във вътрешността на уреда ще намерите две допълнителни удобни кошници за поставяне на вилици, лъжици, ножове или други по-дребни кухненски принадлежности. Горният рафт на съдомиялната е подвижен за по-лесно зареждане и разтоварване на съдовете.

Мощността на съдомиялна Heinner HDW-FS4505WE++ е 1900 W, с което Ви предоставя избор сред 5 различни програми за почистване на съдове и настройки сред 4 различни температурни диапазона на градусите на водата.

Изберете сред програмите: Деликатна, Еко, Интензивна или Бърза от полу-вградения, електронен контролен панел, разположен на снежно белия преден корпус на уреда. Ако съдовете Ви са силно замърсени, посочете на съдомиялната да ги почисти с Интензивния цикъл от 65°С или пък изберете Деликатната програма, с ниски градуси от 45°С, ако желаете да измиете Вашите кристални комплекти чаши или просто, когато съдовете Ви са леко замърсени.

Съдомиялна Heinner HDW-FS4505WE++ предоставя и няколко полезни за всеки дом, защитни функции и режими, като Защита от протичане, Индикатор за презареждане със сол и Индикатор за ниво на изплакване, които ще Ви уведомяват от електронния контролен панел.

Можете да се възползвате от допълнителните плюсове на тази съдомиялна като функцията Отложен старт, с която можете да планирате включването на уреда с 3, 6 или 9 часа напред. Както и да включвате уреда с Цикъл с половин зареждане, ако замърсените съдове не са достатъчни, за да запълнят големия 10 комплектов капацитет. Просто изберете конкретния режим и уредът сам ще анализира количеството поставени съдове, за да регулира своята консумация на вода и електричество.

Heinner HDW-FS4505WE++

А щом стана въпрос за консумация и разходи, то ще останете удовлетворени от продуктивността на този уред. Съдомиялна Heinner HDW-FS4505WE++ се нарежда в енергиен клас А++ от гамата А+++ до D. Консумацията ú на вода за един стандартен цикъл е около 11 литра. Можете да намалите тези разходи, като използвате Еко програмата с намален дебит на работата.

Размери: Височина – 85см, широчина – 45см, дълбочина – 59.8см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply