четвъртък, юни 13

Бюджетна сушилня от Heinner HCD-V804B

Heinner HCD-V804B е сушилня с цели 15 програми, голям капацитет на сушене и класически външен вид.

Heinner HCD-V804B разполага с цели 15 програми. В долните редове ще се опитаме да споменем по-важните от тях.

На първо място Baby care системата. Тя е подходяща за домакинства с деца, на които се налага честото пране и още по-честото сушене. Чрез нея бебешките дрехи могат да бъдат изсушени за по-кратък период от време, без да се нарушавя тяхната им цялост. Те ще бъдат винаги гладки и меки за употреба. Заедно със системата за освежаване и премахване на миризми, няма да се притеснявате, когато детето Ви се храни, а върху дрешката остават следи от това. 

Heinner HCD-V804B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

От производителя са посмислили и за всички видове материи на дрехи. Например синтетичните облекла се изсушават при по-ниска температура, за да се предотврати свиване или скъсване. По-големите одеала се изсушават с допълнителна, по-дълга програма. А когато прането ви е смесено от различни видове тъкани, спокойно може да използвате и програмата Mix.

За по-често перящите, е предвидена възможност за експресно изсушаване на 2кг дрехи. Така може да получите суха, напълно готова за употреба дреха само за 29 минути. Но това не е всичко, за тези, които не могат да изчакат завените 29 минути, е предвидена още по-скоростна програма за ризи и блузи. Последните биват изсушени за феноменалните 12 минути.

Heinner HCD-V804B

Както казахме, Heinner HCD-V804B е подходяща за семейства с деца.

Затова производителят е помислил и е снабдил тази сушилня със система за защита от деца. При работеща сушилнш и включена система, е невъзможно вашето дете да повлияе върху работата й.

На LED дисплея може лесно да проверите програмата, която сте избрали, а с индикаторът за оставащо време, лесно може да планирате графика си.

Сушилнята е с Енергиен клас B, което я прави една идея по-енергоконсумираща от своите конкуренти. Въпреки това консумацията на едно сушене е около 2.56 kWh. Heinner HCD-V804B е изградена изцяло от неръждаема стомана, а дългият кабел, я прави удобна за ползване във всякакви помещения.

Единственият минус на тази сушилня е нейния енергиен клас. Ако се абстрахирате от това обаче, тя си остава една наистина икономична машина, а най-голямото предимство е нейната цена.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply