сряда, май 29

Иновации и Удобство с Heinner HCD-V702B Кондензационна Сушилня

Heinner HCD-V702B представлява кондензационна сушилня, съчетаваща в себе си надеждност, ефективност и интелигентни функции. Със своите 7 кг капацитет, разнообразие от програми и удобства като LED дисплей и светлина на барабана, тази сушилня е идеалното допълнение към вашия дом.

КУПИ

Сушилня Heinner HCD-V702B, Kондензационна, 7 кг, 15 програми, Клас B, LED дисплей, Светлина на барабана, Индикатор за почистване на филтъра за мъх, Заключване за деца, Бял

Дизайн и Размери:

Белият цвят и стиловият дизайн на Heinner HCD-V702B го правят не само функционален, но и подходящ за всеки интериор. С компактните си размери, сушилнята е лесна за поставяне и интегриране във всяко пространство.

Капацитет и Програми:

С капацитет от 7 кг, тази кондензационна сушилня предоставя достатъчно пространство за сушене на по-големи количества пране. С 15 програми, включително програма за деликатни тъкани и експресно сушене, Heinner HCD-V702B удовлетворява различните ви нужди.

Енергийна Ефективност:

Класифицирана в клас B за енергийна ефективност, тази сушилня предоставя удовлетворителна производителност, като същевременно намалява консумацията на електроенергия.

LED Дисплей и Интелигентни Опции:

LED дисплеят на Heinner HCD-V702B улеснява навигацията и настройката на програмите. Интелигентните опции като старт/стоп функция и регулиране на температурата предоставят контрол и удобство по време на употреба.

Светлина на Барабана и Индикатор за Почистване:

Светлината в барабана не само добавя естетика, но и помага за лесно зареждане и изваждане на прането. Индикаторът за почистване на филтъра за мъх предупреждава, когато е време за почистване, гарантирайки дълъг срок на експлоатация на уреда.

Заключване за Деца:

Функцията за заключване за деца предоставя безопасност и предотвратява нежелани натискания на бутоните, осигурявайки мир и спокойствие в дома.

Тиха Работа:

Heinner HCD-V702B е проектирана да работи тихо, което е особено полезно в домове, където тишината е важна.

Заключение:

С Heinner HCD-V702B получавате сушилня, която не само ефективно изсушава вашето пране, но и предоставя удобство и интелигентни функции. Със своя стилен дизайн и разнообразие от програми, тази сушилня е идеалното решение за съвременния дом.

КУПИ

Leave A Reply