сряда, юли 24

Големият брат Heinner HC-V336XF+

За разлика от повечето модели на компанията, този Heinner HC-V336XF+  е със значително по-голям капацитет и спокойно може да се нарече – големият брат в семейството.

Преди да стигнем до капацитета, бих искал да обърна внимание на дизайна. Това е първият модел на компанията, който е с дизайн, достатъчно красив, за да съперничи на другите компании. Цветът, който е избран за Heinner HC-V336XF+  е класическо сребристо. Регресивните врати са плоски, т.е. хладилникът може да бъде вгарден в шкаф. Но и така той е достатъчно красив.

Heinner HC-V336XF+

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Фризерът по традиция е отдолу, раделен на 3 отделения, с капацитет 106 литра. В хладилника и на вратата отделенията са три, плюс едно предназначено за плодове и зеленчуци. Обемът на хладилника е 230 литра. За разлика от другите модели на компанията, рафтовете се усещат по-стабилни, по-здрави, със закалено стълко. Почистването става лесно, тъй като пантите са достатъчно добре направени.

Трябва да обърнем внимание и на един интересен детайл в отделението за зеленчуци. Това е бутона за контрол на влажността. В зависимост от вида на продукта, може да настроите хладилника да работи така, че да запази качеството възможно най-дълго време.

Друга функция, която се използва при всички модели на Heinner, е FrostLess. Тя предпазва хладилника от замръзване, а заедно с регулируемия термостат, предоставят достатъчно добра вентилация на въздуха вътре. Със своите размери от 59,5x65x186 , хладилникът е достатъчно удобен за всяка кухня.

Heinner HC-V336XF+

Годишната консумация на електрическа енергия е 306 kWh, а енергийният Клас А+. Шумът на хладилника също не трябва да ви притеснява, защото със своите 41 dB, ще бъде един от най-тихите уреди в домакинството ви.

Безспорно това е един от най-красивите модели на Heinner. Единственият минус е, че няма диспенсър, но пък мястото за напитки в хладилника е достатъчно голямо. Определено го препоръчваме го пред останалите представители на марката, не само заради външния му вид, но и заради увеличения обем.

Ако сте решили да закупите този хладилник, може да разгледате опциите в бутона отдолу:

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply