неделя, май 26

Какво да очакваме от хладилник Heinner HC-V286WDF+?

Повечето от нас не са чували или ако знаят то е прекалено малко за марката Heinner. Още по-неизвестни са и хладнилниците. Затова днес ще се опитаме да синтезираме най-важното, ако спрете погледа си на Heinner HC-V286WDF+.

Нека да започнем от това, което се забелязва на пръв поглед – външният  вид на Heinner HC-V286WDF+. Лично аз никога не съм бил привърженик на бели кухненски уреди. И този хладилник не прави изключение. Производителят е заложил на класически бял цвят, което лично аз смятам като недостатък, но всеки има право на свое субективно мнение.

Фризерът на хладилника е разположен под него, а в горната част има диспенсър за вода. Диспенсерът е разположен малко по-високо от очакваното, но все пак е достатъчно удобен за работа. Вратите на хладилника са реверсивни, отварят се леко, няма го и досадния звук при затварянето. Оплатнението е на наистина високо ниво, което се превърна като задължително изискване при всички нови модели хладилници.

Heinner HC-V286WDF+

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Това не е най-големият хладилник, който може да си закупите, но Heinner HC-V286WDF+ е напълно достоатъчен за малко домакинство до 4 човека.

Размерите са 54×59,5×180. Както сами виждате хладилникът е малко по-тесен от обичайното, но пък височината му е достатъчно голяма.

Обемът на Heinner HC-V286WDF+ е 202 литра, а фризерът побира 84 литра. Както казахме по-горе, напълно достатъчно!  Рафтовете са добре разположени 3 на брой в хладилника, заедно с отделение за зеленчуци, 3 на брой и на вратата. Приятно впечатление прави и поставката за яйца.

Фризерът от своя страна също има 3 броя отделения, от които стандартно едното е по-голямо. Пантите, на които са разположени рафтовете не са най-високо качество, но са достатъчно удобни, за да може почистването да става максимално улеснено.
Heinner HC-V286WDF+

От към функционалност също не може да очаквате чудеса, но пък производителите са се постарали да внедряд две функционалности, които са напълно достатъчни. Less Frost технологията спомага за намаляне заледяването в хладилника и запазване на свежестта на продуктите. С механично управляемия термостат, температурата може да бъде регулирана по всяко време, в зависимост от желанието на потребителя.

Консумацията на ток също е нещо, което не тряба да Ви притеснява. Със своя енергиен клас A+ този хладилник е изключително икономичен.

Безспорно Heinner HC-V286WDF+ не е най-красивият хладилник на пазара. Той не е и най-високотехнологичния. Най-големият му плюс е неговата цена. Наистина за цена под 700 лв. трудно бихте друг хладилник, който да бъде достатъчно голям, да върши добра работа и да е енрегоспестяващ.

Повече детайли, цена и доставка, може да намерите на бутона отдолу:

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply