неделя, декември 3

Бюджетен хладилник от Heinner HC-V286E++

Въпреки слабата си популярност, напоследък много домакинства се насочват към по-бюджетни решения за своя хладилник. Такъв е и днешния представител Heinner HC-V286E++.

Ще се опитаме да ви запознаем с неговите плюсове, защото минусите, може би са видими за всички. Както в предишното ревю първото нещо, което ни прави лошо впечатление е неговият цвят. Белият цвят не е най-доброто решение, ако сте решили да изграждате модерна кухня. Но пък плоските врати са достатъчно удобни, за да може вграждането на Heinner HC-V286E++ да стане по-лесно.

Размерите ста стандартни за компанията 54×59,5×180. И по-точно: това не е най-големият хладилник, но пък с неговите 202 литра обем и 84 литра обем на фризера, или общ нетен обем 286 литра. Напълно достатъчно!

Пространството е добре разпределени от 3 рафта в него, 4 на вратата и 3 бр. отделения към фризера. Стандартното разпределение се допълва и отделение за зеленчуци. Рафтовете са направени от стъкло, лесни започистване дори с най-обиквено забърсване.
Heinner HC-V286E++

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Технологията Frost Less внедрена в повечето модели на Heinner, е много добро решение за избягване на нежеланото замръзване на продуктите. Тя спомага за по-дълготрайното съхранение на продуктите и запазване на тяхното качество.

Консумацията на енергия на този хладилник е наистина малка. Със своите 207 kWh годишна консумация, сметките за тока няма да се повлияят по никакъв начин от него, като същевременно го нареждат сред лидерите при хладилници с Енергиен Клас А++

Heinner HC-V286E++

Въпреки термостата и системата против замразяване, шумът на хладилника остава на значително ниско ниво – само 40 dB. Тоест, няма да усетите присъствието му дори и в най-спокойната нощ.

В заключение мога да споделя моето мнение за този хладилник:

Това не е най-добрият хладилник, дори не е най-добрият хладилник на Heinner, но със сигурност това е едно много добро бюджетно решение за вашия дом. Heinner HC-V286E++ разполага с достатъчно обем, практичен е и най-важното: цената е изключително ниска!

За повече детайли относно цена, начин на доставка и как може да стане ваш, натиснете бутона отдолу:

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply