сряда, юли 24

Heinner HC-V270SWDE++ – Просторен и енергоспестяващ хладилник с фризер

Heinner HC-V270SWDE++ е модерен и практичен хладилник с фризер, който предлага достатъчно пространство за съхранение на хранителни продукти и осигурява енергоспестяваща работа. Този модел на Heinner е проектиран с висококачествени материали и иновативни функции, които ще ви помогнат да запазите храните свежи и качествени за по-дълъг период от време.

Просторен интериор и оптимално съхранение: Heinner HC-V270SWDE++ разполага с общ капацитет от 268 литра, като капацитетът на хладилника е 184 литра, а на фризера – 84 литра. Това предоставя достатъчно място за съхранение на различни видове храни, напитки и замразени продукти. Вътрешното пространство е добре организирано с различни полици, чекмеджета и отделения, което ви позволява да организирате и групирате продуктите според вашите нужди.

Хладилник с фризер Heinner HC-V270SWDE++, Енергиен клас: E, Общ капацитет: 268 л, Капацитет на хладилника: 184 л, Капацитет на фризера: 84 л, LED светлина, Функция Super freezing, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Енергоспестяваща работа и енергиен клас E: Heinner HC-V270SWDE++ е с енергиен клас E, което означава, че работи с висока ефективност и намалява разходите за електроенергия. Това е особено полезно за домакинства, които се стремят към енергийна ефективност и опазване на околната среда. Хладилникът е оборудван с иновативна LED светлина, която не само осигурява ярка и равномерна осветеност в интериора, но и енергоспестяваща.

Функция Super freezing за запазване на свежестта: Heinner HC-V270SWDE++ разполага с функция Super freezing, която ви позволява да замразите нови продукти бързо и ефективно. Тази функция създава изключително ниска температура във фризера за кратък период от време, което предотвратява загуба на витални хранителни вещества и запазва свежестта и качеството на замразените продукти.

Стилен дизайн и удобство в ежедневието: Heinner HC-V270SWDE++ се отличава с елегантен сребрист дизайн, който ще добави модерен акцент във вашата кухня. Вратата е оборудвана с удобни дръжки за лесно отваряне и затваряне, а вътрешното осветление осигурява ясно видимост на всички продукти. Хладилникът е също така снабден с практични полици и отделения, които предлагат удобство и организация при съхранение на различни видове храни.

Заключение: Heinner HC-V270SWDE++ е идеалният избор за тези, които търсят просторен и енергоспестяващ хладилник с фризер. Със своя стилен дизайн, функционалност и удобство в ежедневието, той ще отговори на всичките ви нужди за съхранение на хранителни продукти. Независимо дали сте семейство или самостоятелно живеещ, Heinner HC-V270SWDE++ ще ви помогне да запазите храните свежи, качествени и готови за употреба по всяко време.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply