сряда, април 24

HEINNER HAC-HS09KIT+ – Компактен и ефективен инверторен климатик за идеален комфорт у дома

HEINNER HAC-HS09KIT+ е инверторен климатик с висока ефективност, създаден да ви осигури идеален комфорт и приятна атмосфера у дома през горещите летни дни. Съчетавайки съвременен дизайн и иновативни функции, този модел предлага мощно охлаждане, ниско ниво на шум и икономичност на енергопотреблението. Белият му цвят го прави елегантно допълнение към всяко интериорно решение. С HEINNER HAC-HS09KIT+ можете да се наслаждавате на прохлада и уют през лятото, без да се притеснявате за високи енергийни сметки.

Климатик HEINNER 9000 BTU, Включен монтажен комплект, Клас A++, iFeel функция, Quiet функция, Таймер, Аuto restart, HAC-HS09KIT+, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Мощност и Ефективност: С мощност от 9000 BTU, HEINNER HAC-HS09KIT+ е идеален за охлаждане на помещения с по-малък обем като спални, детски стаи или офиси. Инверторната технология позволява на климатика да регулира мощността си автоматично, спрямо нуждите на помещението, което допринася за по-ефективно използване на енергията и намаляване на енергопотреблението. Класификацията A++ за енергийна ефективност гарантира, че HEINNER HAC-HS09KIT+ е един от най-икономичните модели на пазара.

Удобство и Интелигентни Функции: HEINNER HAC-HS09KIT+ предлага различни интелигентни функции, които правят управлението му лесно и удобно. Функцията iFeel позволява на климатика да усети температурата около вас, така че да осигури оптимален комфорт на мястото, където се намирате. Quiet функцията гарантира тиха работа на климатика, която не ще ви докара притеснение или наруши съня ви. Таймерът ви позволява да програмирате включването или изключването на климатика според вашите нужди и предпочитания. Аuto restart функцията е особено полезна, защото връща настройките на климатика след възстановяване на захранването след прекъсване.

Технология за Чист Въздух: HEINNER HAC-HS09KIT+ е оборудван с филтър, който задържа праха, бактериите и праховите алергени, осигурявайки по-чист и здравословен въздух в помещението. Това е от голямо значение за алергици и хора с дихателни проблеми, които изискват чист и безвреден въздух у дома. Филтърът е лесен за почистване и поддръжка, което ви гарантира дълготрайност и ефективност на климатика.

Компактен Дизайн и Лесен Монтаж: HEINNER HAC-HS09KIT+ е проектиран с компактни размери, които го правят лесен за монтаж на стената и идеален за помещения с ограничено пространство. В комплекта е включен монтажен комплект, който ви позволява да инсталирате климатика безпроблемно и бързо. Модерният му дизайн с белия цвят го прави съвременен и подходящ за всяко интериорно решение.

Заключение: HEINNER HAC-HS09KIT+ е надежден и ефективен инверторен климатик, който осигурява комфорт и прохлада във вашето домакинство. Съчетавайки висока ефективност и интелигентни функции, този модел е икономичен и лесен за управление. Той предлага чист въздух и удобство, което е от изключителна важност за вашето здраве и удобство у дома. HEINNER HAC-HS09KIT+ е перфектният избор за всеки, който търси надеждност и качество на достъпна цена.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply