четвъртък, юли 25

Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian – Елегантен и ефективен инверторен климатик за перфектен комфорт

Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian е модерен и изключително ефективен инверторен климатик, който ще ви осигури комфорт през горещите летни дни и допълнителна топлина през студените зимни месеци. Със своя клас A+++ за енергийна ефективност и иновативни функции, този модел на Heinner се отличава с висока производителност и намалена консумация на енергия. Със златистия си цвят и елегантен дизайн, HAC-12OWF-GD Obsidian добавя стил и изтънченост към вашия интериор, докато ви предлага оптимален комфорт във всеки момент.

Инверторен климатик Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian, 12000 BTU, Клас A+++, Златист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Енергийна ефективност: Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian е с клас A+++, който го прави един от най-енергоспестяващите модели на пазара. Това означава, че климатикът работи с изключителна ефективност и намалява значително разходите за електричество. Инверторната технология регулира автоматично мощността на компресора, за да поддържа постоянна и желана температура в помещението. Това не само намалява консумацията на енергия, но и осигурява по-стабилна и комфортна среда за вас.

Интелигентни функции: Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian разполага с различни интелигентни функции, които гарантират вашето удобство и улесняват управлението на климатика. С помощта на Wi-Fi връзката и специалното мобилно приложение можете да контролирате и настройвате климатика от всяко място, чрез своето смарт устройство. Това ви позволява да задавате желаната температура, да променяте режимите и да създавате графици за работа, което ви осигурява персонализиран комфорт и икономия на енергия.

Технологични функции за комфорт: Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian предлага и редица технологични функции, които осигуряват по-добър комфорт в помещението. Функцията Fast Heating позволява бързо и ефективно загряване на помещението, когато е необходимо. Технологията Jet Cool осигурява бързо охлаждане на помещението, като ви позволява да се наслаждавате на свежест в най-горещите дни. Дисплеят със сензорен контрол предоставя лесен и удобен достъп до всички функции на климатика, като ви позволява да ги настройвате според вашите нужди.

Дизайн и размери: Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian се отличава с елегантен дизайн и златист цвят, които го правят стилен акцент във всяко помещение. Компактните му размери позволяват лесно вграждане или поставяне на климатика в различни пространства. Височината от 203,5 см го прави подходящ за помещения с по-високи тавани и осигурява равномерно разпределение на въздуха във всички посоки.

Заключение: Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian е изключително ефективен и стилен избор за климатизация на вашия дом или офис. С неговите интелигентни функции, висока енергийна ефективност и комфортни технологии, този модел съчетава перфектно удобство, икономия на енергия и стил. Без значение от външните условия, ще можете да се насладите на приятна температура и комфорт през цялата година. Не само че ще се възползвате от удобството на дистанционно управление чрез Wi-Fi, но и ще спестите енергия и намалите разходите си за електричество. Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian е надежден партньор във вашето стремеж за комфорт и ефективност в климатизацията.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply