вторник, юни 18

Heinner Coffee Dreamer HEM-DL1470BK – Перфектното еспресо изживяване в дома ви

Heinner Coffee Dreamer HEM-DL1470BK е еспресо машина, която ще ви донесе перфектното еспресо изживяване пряко в уюта на вашия дом. Тази машина ви предлага изключително качество и функционалност, които ще ви позволят да се насладите на вкусни напитки с богат аромат и плътна текстура на каймака.

Професионално кафе у дома: Heinner Coffee Dreamer HEM-DL1470BK разполага с мощност от 1230-1470W и налягане от 20 бара, което осигурява перфектното извличане на аромата от кафето. Благодарение на високата налягане и правилното дозиране на кафето, вие ще получите наситен и богат вкус на еспресото. Независимо дали предпочитате късо еспресо, дълго кафе или капучино, с Heinner Coffee Dreamer HEM-DL1470BK можете да се насладите на широка гама от 6 вида напитки, приготвени по ваш вкус и предпочитания.

Удобство и функционалност: Тази еспресо машина разполага с ръчна капучино система, която ви позволява да приготвяте кремообразни капучино с перфектно разделено мляко и кафе. Подвижният резервоар за мляко с вместимост от 500 мл ви дава възможността да приготвяте повече напитки без да го презареждате често. Резервоарът за вода с капацитет 1.7 литра осигурява достатъчно вода за множество напитки преди да се наложи да го пълните отново. Така можете да се насладите на безпроблемно приготвяне на вкусни напитки без прекъсване.

Еспресо машина Heinner Coffee Dreamer HEM-DL1470BK, 1230-1470W, 20bar, Ръчна капучино система, Подвижен резервоар за мляко 500 мл, Резервоар за вода 1.7 л, 6 вида напитки, Черен

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Изчистен дизайн и лесна поддръжка: Heinner Dreamer HEM-DL1470BK се отличава с модерен и изчистен дизайн в черен цвят, който ще придаде елегантност на вашата кухня или кафе зона. С машината се предлагат и подвижни поставки за чашите, които ви позволяват да използвате чаши с различни размери. Това е удобно и практично, особено когато сервирате напитките на гости.

Heinner Coffee Dreamer HEM-DL1470BK е създадена с мисъл за вашето удобство. Тя има лесно почистване и поддръжка, като различните части могат да се свалят и измиват с лекота. Така можете да запазите машината в отлично състояние и да се наслаждавате на качествени напитки в продължение на дълъг период от време.

Заключение: Heinner Coffee Dreamer HEM-DL1470BK е перфектната еспресо машина за всеки, който цени качественото кафе и желае да си приготвя вкусни напитки у дома. Със своите мощност и налягане, тя осигурява отлично извличане на аромата и наситен вкус на еспресото. Ръчната капучино система и голямите резервоари за мляко и вода ви предоставят удобство и възможност за приготвяне на разнообразни напитки според вашите предпочитания. Дизайнът на машината е модерен и стилен, а лесната поддръжка я прави практичен избор за ежедневна употреба. Открийте света на вкусното кафе с Heinner Coffee Dreamer HEM-DL1470BK и се наслаждавайте на качествени напитки в уюта на вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply