сряда, април 24

Hansa ZIM466ELH: Компактна и Усъвършенствана Съдомиялна за Вашата Кухня

Hansa ZIM466ELH представлява изключително компактна и функционална съдомиялна машина, която ще улесни ежедневните ви кулинарни приключения. С този апарат можете да се насладите на лекота и комфорт при подреждането на съдовете си след хранене.

Съдомиялна за вграждане Hansa ZIM466ELH, 10 комплекта, 6 програми, Клас D, 45 см

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Компактен и Привлекателен Дизайн: Едно от първите неща, които забелязвате при Hansa ZIM466ELH, е нейният компактен дизайн. С широчина от 45 см, тази съдомиялна машина е идеална за по-малки кухни или когато пространството за вграждане е ограничено. Независимо от размерите си, тя е истински привлекателен уред, който ще се впише перфектно в интериора на вашата кухня.

Капацитет и Гъвкавост: Въпреки своята компактност, Hansa ZIM466ELH разполага с капацитет за до 10 комплекта съдове. Това означава, че можете да поставите съдовете след обедната закуска или вечеря и да ги почистите всички в един цикъл.

6 Програми за Почистване: Съдомиялната машина разполага с шест различни програми за почистване, включително стандартна, интензивна, икономична, програма за стъкло, програма за бързо почистване и ежедневна програма. Тази голяма гъвкавост ви позволява да изберете правилния цикъл за вашите съдове в зависимост от тяхното състояние и материал.

Енергийно Ефективна: Hansa ZIM466ELH е с клас “D” за енергийна ефективност. Въпреки това, тя все пак предлага разходи на електроенергия, които са по-ниски от тези на по-старите модели съдомиялни машини. Това не само ще ви спести пари, но и ще помогне за опазване на околната среда.

Звуков Индикатор: Съдомиялната машина е оборудвана със звуков индикатор, който ви уведомява, когато цикълът на почистване е приключил. Това е удобно и ви дава свобода да знаете, когато можете да заредите следващата партида съдове.

Прахосмукачка и АнтиФлуд: Hansa ZIM466ELH разполага с функция “прахосмукачка”, която премахва излишната влага след приключване на цикъла, като така предотвратява нежелана влага в съдомиялната машина. Освен това, антифлуд системата предпазва от водни инциденти, като автоматично затваря водната подаваща линия, ако бъде засечено протичане.

Hansa ZIM466ELH съчетава компактен дизайн, отлична функционалност и ефективност. Тя е идеален избор за всеки, който цени качеството и комфорта в своята кухня.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply