понеделник, март 4

Hansa ZIM446H: Просто и Ефективно Решение за Вашите Съдове

Hansa ZIM446H е съдомиялна машина, която придава опростеност и ефективност на вашия дом. С 10 комплекта капацитет, 6 програми и редица полезни функции, този уред прави почистването на вашите съдове по-лесно и удобно.

Съдомиялна машина за вграждане Hansa ZIM446H, 10 комплекта, 6 програми, Клас E, HalfLoad, Програмируем старт, 45 см

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Компактен и Привлекателен Дизайн: Hansa ZIM446H идва с модерен и компактен дизайн, който ще изглежда стилно във всяка кухня. Със своите чисти линии и бяла цветова гама, тази съдомиялна машина впечатлява с простота и елегантност.

Капацитет за 10 комплекта: Със своя капацитет за 10 комплекта съдове, Hansa ZIM446H предоставя голямо вътрешно пространство, което е идеално за семейства с деца или за гостите ви. С лекота може да сложите чинии, чаши, прибори и тигани в машината.

6 Програми за Почистване: За да отговори на вашите различни нужди, тази съдомиялна машина разполага с шест програми за почистване, включително стандартна, интензивна, ежедневна, програма за стъкло и още. Това ви позволява да избирате най-подходящия цикъл за вашия вид съдове.

Полезни Функции: ZIM446H има функция HalfLoad, която ви позволява да стартирате съдомиялната машина, дори ако нямате достатъчно съдове за пълно зареждане. Това спестява енергия и вода при по-малки зареждания.

Програмируем Старт: Съдомиялната машина може да бъде програмирана да стартира в удобно за вас време. Този допълнителен комфорт ви позволява да съчетаете циклите на машината с вашия ден.

Енергийно Ефективна: Hansa ZIM446H спада към клас “E” за енергийна ефективност. Въпреки това, тя предлага разумни нива на разход на енергия, като в същото време поддържа качествено почистване.

Hansa ZIM446H предлага опростен дизайн и ефективност, която е лесна за управление. Този компактен уред ще направи почистването на вашите съдове по-лесно и приятно.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply