неделя, май 26

Hansa ZIM 634 B: Първокласна Съдомиялна с Превъзходна Ефективност

Съдомиялната машина Hansa ZIM 634 B е надежден и мощен помощник в бита, предназначен да улесни ежедневната ви грижа за съдовете. С многофункционалните си възможности и компактния си дизайн, този модел предоставя отлична ефективност и удобство за всеки домакин.

Съдомиялна машина за вграждане Hansa ZIM 634 B, 12 Комплекта, 4 Програми, Клас E, 60 cм

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Голям Капацитет: С капацитет за 12 комплекта съдове, Hansa ZIM 634 B предлага впечатляващ обем и удобство. Това ви освобождава от нуждата за чести цикли по време на деня и ви позволява да поставите и по-големи съдове.

4 Програми за Почистване: Независимо дали имате деликатни чаши или замърсени тигани, този модел разполага с 4 програми за почистване, включително стандартна, интензивна, икономична и програма за бързо почистване. Така можете да изберете точно този цикъл, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Клас E за Енергийна Ефективност: Hansa ZIM 634 B спада в клас “E” за енергийна ефективност, което го прави енергоспестяваща опция. Това означава, че не само спестявате електроенергия, но и намалявате своята околна екологична отпечатък.

Лесна Зареждане и Изпразване: Зареждането и изпразването на съдовете е лесно и удобно благодарение на дизайна на кошниците. Те са снабдени с практични стойки и системи за подреждане, които позволяват оптимално използване на вътрешното пространство.

60 cм Стандартен Размер: С компактните си размери, този модел се вписва перфектно във всяка кухня. Той може да бъде инсталиран без усилие във вграден стил, запазвайки свободното пространство за други кухненски уреди.

Ниското Ниво на Шум: Съдомиялната машина ZIM 634 B работи тихо и ефикасно, без да създава нежелан шум и безпокойство в дома ви.

В заключение, Hansa ZIM 634 B е стилен и функционален избор за всеки, който търси съдомиялна машина с голям капацитет, разнообразни програми за почистване и енергийна ефективност. Тази съдомиялна машина не само улеснява битовите задачи, но и ви предоставя качествено почистване на вашия съдов материал.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply