четвъртък, май 23

Съдомиялна Hansa ZIM 615WB – нужното за миенето на голямо количество съдове

Омръзнало ли Ви е да миете чинии на ръка? Съдомиялна Hansa ZIM 615WB Ви разбира перфектно и знае колко излишно време губите надвесени пред кухненската мивка, затова предлага множество удобства, които могат да Ви помогнат.

Съдомиялна Hansa ZIM 615WB побира до 12 комплекта съдове, вместо само 10, както е при повечето стандартни съдомиялни на пазара. Тези 12 комплектна можете да подреждате удобно в двете вътрешни кошници, с две разпръскващи рамена.

Hansa ZIM 615WB

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Мощността на уреда е 1930W, които се изразяват в 5 разнообразни програми, предварително замислени, за да предлагат удобство сред различните типове почистване на съдове и тяхната различна замърсеност. Използвайте Интензивна програма с високи градуси на водата за силно замърсени съдове или за загорели тенджери и тигани. Разчупете разбиранията за миене на чинии, като използвате Бърза програма за освежаване до блясък на стъклените чаши и фините порцеланови сервизи само за няколко минути. Нормалната програма ще бъде Ваш верен заместник и ще приготвя съдовете Ви за следващото ползване, а на Вас ще дарява повече свободно време за далеч по-приятни занимания.

От полу-вградения и електронен контролен панел, разположен на предния бял корпус, ще можете да следите оставащото време до края на текущата програма, която сте задали на уреда. На същото място ще забележите уведомяващ Индикатор за презареждане със сол, когато количеството сол в съдомиялната намалее, както и друг Индикатор за нивото на изплакване на съдовете, за да планирате по-лесно Вашето свободно време до края на почистващия цикъл. Ще можете да настройвате съдомиялната с Отложен старт за 3, 6 или 9 часа напред.

Hansa ZIM 615WB

Съдомиялна Hansa ZIM 615WB предлага Цикъл с половин зареждане, когато количеството съдове не е достатъчно, за да напълни вътрешността на уреда, но Ви трябват по-скоро чисти чаши и чинии. Цикълът с половин зареждане изразходва двойно по-малко количество вода и електроенергия, както и специалната Еко програма, с намален дебит на работа, с цел намаляване на крайния разход. Продължителността на Еко програмата е 3ч и 40мин. С това тази съдомиялна се нарежда в клас А++ от гамата от А+++ до D.

Размери: височина – 84.5см, широчина – 59.8см, дълбочина – 60см, дължина на маркуча – 150см, дължина на кабела – 150см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply