четвъртък, юли 25

Hansa ZIM 615 SB: Вашият Партньор за Почистване на Съдове

Съдомиялната машина Hansa ZIM 615 SB представлява стилен и функционален начин да поддържате вашите съдове чисти и блестящи. С 12 комплекта капацитет и 5 програми за почистване, тази съдомиялна машина е практично допълнение към всяка кухня.

Съдомиялна Hansa ZIM 615 SB, 12 комплекта, 5 програми, Клас Е, Сребриста

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Съвременен Дизайн в Сребристо: Hansa ZIM 615 SB идва със стилен и съвременен дизайн в сребрист цвят. Тя се вписва перфектно във всяка кухня и добавя нотка на елегантност към интериора ви.

Капацитет за 12 комплекта: С капацитет за 12 комплекта съдове и прибори, тази съдомиялна машина предоставя достатъчно пространство, за да се поберат съдове след голямо семейно събиране или обяд. Това я прави идеална за по-големи домакинства.

5 Програми за Почистване: Hansa разполага с 5 различни програми за почистване, включително стандартна, екологична, интензивна, програма за стъкло и още. Тези програми позволяват на съдомиялната машина да се адаптира към различни видове съдове и степен на замърсяване.

Полезни Функции: Съдомиялната машина има функция за отложен старт, която ви позволява да настроите кога цикълът на почистване да започне. Това ви осигурява по-голяма гъвкавост в управлението на времето си.

Енергийно Ефективна: С клас “Е” за енергийна ефективност, тази съдомиялна машина се грижи за околната среда, като намалява разхода на енергия и вода. Тя е съчетание между ефективност и грижа за околната среда.

Hansa ZIM 615 SB е перфектният помощник за всеки, който цени чистотата и комфорта в кухнята. Тази съдомиялна машина ви осигурява високо качество на почистване и лесна употреба, като същевременно придава стил и елегантност на вашия дом.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply