четвъртък, май 23

Hansa ZIM 434 B: Невероятна Съдомиялна Машина с Компактен Дизайн

Съдомиялната машина за вграждане Hansa ZIM 434 B е уред с компактни размери, но с множество функции, които я правят идеален избор за по-малки кухни или за тези, които имат ограничено пространство за вграждане.

Съдомиялна машина за вграждане Hansa ZIM 434 B, 9 комплекта, 4 програми, Клас E, HalfLoad, Отложен старт, 45 cм

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Голяма Функционалност с Малък Размер: Съдомиялната машина Hansa ZIM 434 B предлага голяма функционалност в компактен корпус. С капацитет за 9 комплекта съдове, тя справя с лесното ежедневно почистване и подреждане на съдовете.

4 Програми за Почистване: Независимо дали става въпрос за деликатни чаши или замърсени тигани, ZIM 434 B разполага с 4 програми за почистване, включително стандартна, интензивна, икономична и програма за бързо почистване. Това означава, че можете да изберете правилния цикъл за вашите съдове.

Клас E за Енергийна Ефективност: ZIM 434 B е оценена в клас “E” за енергийна ефективност, което я прави енергоспестяваща. Това ще намали вашите разходи за електроенергия и ще намали вашия екологичен отпечатък.

HalfLoad Опция: Ако имате по-малко съдове, можете да използвате HalfLoad опцията, която ще намали разхода на вода и електроенергия в зависимост от броя на заредените съдове. Това прави уреда икономичен и пригоден за всеки ден.

Отложен Старт: Този удобен режим ви позволява да настроите началото на цикъла на почистване в удобно за вас време. Това означава, че можете да заредите съдовете си и да ги поставите в съдомиялната машина, а след това да я програмирате да стартира след работното време, след като сте заспали или по време на ниска тарифа на ток.

Компактен Дизайн: С размери на стандартен шкаф (45 см), Hansa ZIM 434 B може да бъде инсталирана лесно и да се впише в малки кухни, където пространството е ограничено.

Завършек: Hansa ZIM 434 B предоставя върховна функционалност и ефективност в компактен пакет. С нейната многофункционалност и удобство, тя ще улесни ежедневните ви грижи за съдовете.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply