сряда, април 24

Фурна за граждане с въртящ шиш – Hansa Scandium BOEI69472

Hansa Scandium BOEI69472 е фурна за граждане, която е събрала в себе си много функционалности, обем и качество.

Hansa Scandium BOEI69472 е фурна за вграждане с класически дизайн. Сребрист иноксов цвят покрива горанта й част, при контролерите, а черно стъкло довършва предната фасада на фурната.

За разлика, обаче от други модели на марката, тук контролът на фурната се извършва посредством прибиращи се бутони. Таймерът и времето следите от електронен дисплей, чрез който може да задавате и време за приготвяне на ястието. Изключително удобен и лесен за ползване, TS програматора спестява време и електроенергия.

Hansa Scandium BOEI69472

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Не обаче външният вид е най-важен за една фурна. Hansa Scandium BOEI69472 разполага с цели 10 броя програми за приготвяне на ястия. Например: електрически грил. Фурната пристига в комплект с въртящ се шиш. С него може да приготвяте месо, което да придобива приятен загар и оптимално вътрешно изпичане.

С функцията за претопляне, фурната загрява изключително бързо и само за няколко минути, може да получите претоплено ястие. Hansa Scandium BOEI69472 разполага и със скара за приготвяне на чудесни месни продукти. Размразяването се справя изключително добре и при дълбоко замразени храни като тесто, риба и др.

Предната врата е изградена от закалено стъкло. Дори при използване на фурната на пълни обороти, вратата остава студена на допир. Вътрешността е изградена от гладък емайл. Той е лесен за почистване. Каталитичните подложки абсорбират мазнините, разграждат ги и по този начин предотвратяват нежелани полепи и миризми.

Решетките на Hansa Scandium BOEI69472 са изградени от неръждаема стомана. Работят добре с релсата, кочто се движи без излишно триене. 3D конвекцията разпръсква въздуха по целия обем на фурната. По този начин топлината обгражда равномерно от всички страни приготвяното от Вас ястие.

Hansa Scandium BOEI69472

Капацитетът на тази фурна е цели 66 литра. С разпределението на нагревателите, може да приготвяте няколко ястия едновременно, пестйеки ток и време.

Като говорим за електричество, фурната разполага с мощност от цели 3100 W. Въпреки това тя е изключително енергоефективна и притежава Енергиен клас А. 

Със своите стандартни размери за вграждане 56 х 60 х 56 см, тази фурна е подходяща за всяко семейство. Лесна е за употреба, притежава богата функционалност, която ще ви позволи не закупувате допълнителни уреди за храна (като скара, грил). Действително Hansa Scandium BOEI69472 е изключително подходяща за всяко домакинство, особено по-големите.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply