четвъртък, юни 13

Hansa Scandium BOEI68472 – фурна за вграждане с каталитично почистване

Hansa Scandium BOEI68472 е фурна за вграждане с каталитично почистване, перфектно разпаределение на температурата и енергоефективност.

Hansa Scandium BOEI68472 е една фурна от ниския клас, която обаче по нищо не отстъпва на своите по-скъпи братя. Функционалността на тази фурна, заедно с големия й обем, я правят достойна за всеки дом.

Например – лесното почистване. Това е каталитична фурна с вътрешност изградена от гладък емайл. Steam Cleaning функционалността помага за по-лесното й почистване. За целта е необходимо единствено да напълните една тава с вода, да загреете до 50 градуса и да поставите фурната на конвенционален режим. Изпарената вода прониква в мазнините, след което почистването става с едно обикновено забърсване с парцал. Много удобно, нали?

Hansa Scandium BOEI68472

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Друг интересен момент е способността на Hansa Scandium BOEI68472 да поддържа температура от 30 до 280 градуса. По този начин може да използвате уреда за претопляне на храна, втстване на тесто или за печене на месо.

Стъклото на фурната е направено от иновативно, тройно закалено огнеопорно стъкло. Cooldoor3  е отразяващо стъкло, значително намалящо горещината. По този начин не вратата на машината остава винаги добре изолираща, което предотвратява нежелани семейни инциденти.

Програмите, с които разполага Hansa Scandium BOEI68472 са 8 на брой. 

Контролният панел е лесен за достъпване и употреба. Чрез сензорният дисплей може да използвате някоя от функциите: грил, печене, конвекция, размразяване, сушене, претопляне. Точно така, фурната има способността да размразява замръзени храни, чрез деликатно и равномерно топлопропускване.

Hansa Scandium BOEI68472

Релсите на фурната са изградени от неръждаема стомата и са лесни за използване. Работят гладко, а върху тях може да се поставя изключително тежка тава, която да се движи без никакъв проблем. Hansa Scandium BOEI68472 пристига в комплект с тава за печене ProCook. Най-горният пласт на тавата е изработен от меден лист, който предотвратява нежеланото залепване.

Енергийният клас на тази фурна е Клас А+++, мощността 2900 W, а капацитетът е цели 65 литра.

В заключение ще кажем, че това е една много добра фурна. Размерите й са стандартни и тя е подохдяща за вграждане във всяка кухня. Най-впечатляващото обаче е цената й. Тази фурна е на цена два до три пъти по-ниска от други фурни със същите функционалности. Не се колебайте при избора си, защото това е един наистина добър кухненски уред.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply