четвъртък, май 23

Hansa Fusion BOEI69573 – фурна за вграждане с 10 режима на готвене

Hansa Fusion BOEI69573 е фурна за вграждане с изключително много функционалности, каталитично почистване и голям обем на готвене.

Както и другите модели на производителя, така и вътрешността на Hansa Fusion BOEI69573 е изградена от каталитични вложки. Тази система за почистване, не се нуждае от допълнителна поддръжка или внимание. Каталитичните вложки са сменяеми и лесни за употреба. Системата абсорбира мазини и натрупвания, като по този начин поддържа печката чиста.

Системата Email EasyClean е гладка повърхност, разположена във фурната. Тя предотвратява нежелани полепвания, като по този начин предотвратява нежеланата остатъчна миризма.

Hansa Fusion BOEI69573

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Вратата отново е изградена от системата за топлоизлоация Cooldoor3. Отразяващото стъкло на фурната, намаля нежеланото покачване на температурата, а ястията стават за значителен по-кратък период от време. Тази система е изключително подходяща за домакинства с деца. Чрез нея се предотвратяват нежелани инциденти с изгаряния.

Най-важната част на тази фурна е нейния капацитет и функционалност. Със своите 65 литра без никакви проблеми може да приготвите огромен брой ястия за отрицателно време. Режимите на готвене са цели 10. Според желания продукт имате възможност да изключвате някой от вентилаторите, да загрявате фурната бързо, да размразявате, да приготвяте пица или грил.

Hansa Fusion BOEI69573 е оборудвана и с температурен датчик. Той следи за достигането на определена температура по време на приготвяне на ястието. Веднъж като температурата е достигната, фурната Ви алармира, за да обърнете внимание на ястието.

Hansa Fusion BOEI69573

Фурната пристига в комплект с тава за печене Procook. Това е фисококачествена тава, изградена от неръждаеми материали, а най-горният й слой е покрит с меден лист. По този начин се предотвратява нежеланото залепване на храна.

Hansa Fusion BOEI69573 изключително мощна. Със своите 3100 W, фурната има способност да нагрява до 150 градуса само за 4 минути. В комплекта са поместени още и скара, телескопична решетка и допълнителен комплект по-дълбока тава.

Енергийният клас на този продукт е А+++, а размерите за вграждане (В х Ш х Д) са: 56 х 59.5 х 56 см.

Всъщност, ако се абстрахираме от непопулярността на тази марка, представената днес фурна е един изключително висококачествен продукт. Със своята изработка и многофункционалност, Hansa Fusion BOEI69573 е изключитлено добро попадение. Според нас в ценовия си клас, тя се нарежда достойно до своите конкурентни от по-популярни марки.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply