сряда, февруари 21

Фурна с 3D конвекция – Hansa Fine Design BOES68461

Hansa Fine Design BOES68461 е фурна за вграждане, с модерен външен вид, голям капацитет и 3D конвекция.

Hansa Fine Design BOES68461 е една страхотна фурна на прилична цена. Със своята изработка, тя доказва че Hansa залагат все повече на външния вид. Черният класически цвят се допълва от въртящи се бутони, които могат да се прибират в нея. Електронният дисплей лесно помага за управление на функционалността й.

Фурната разполага с цели 8 програми като: печене, грил, размразяване, сушене, претопляне, конвекция, бързо затопляне, горни и долно затопляне. Чрез функцията грил например, може да приготвяте храната си равномерно изпечена от всички страни, с хрупкава коричка и приятен сос. Бързото загряване помага на фурната да достигне 150 градуса само за 4 минути.

Hansa Fine Design BOES68461

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

3D конвекцията предоставя на Hansa Fine Design BOES68461 специална защита. Чрез нея топлината се разпределя по възможно най-добрият начин, горещият въздух циркулира непрестанно. По този начин температурата на фурната е еднаква на всякъде и се избягват зони с по-голямо нагорещяване.

Както и останалтие фурни на този производител, вътрешността на Hansa Fine Design BOES68461 е изградена от емайлна повърхност. Тя улеснява почистването, пречейки на пръските от храната да засъхнат и да създават неприятни миризми.

Стъклото е изградено от три пласта, Най-вътрешният отразява топлината, като помага на външния пласт да остане студен на допир. От вътрешната страна на вратата на фурната, може да намерите практическа информация за различните видове храни, температура и време за готвене.

Hansa Fine Design BOES68461

Размерите на печката са 59,5 х 59,5 х 57,5 см. Обемът й е 62 литра, а мощността 2900 W. Енергийният клас на тази фурна е А. Комплектът пристига с подарък тава. Най-горният й пласт е изграден от специален материал, предпазващ то залепване. Заедно с релсите и страничните решетки, тавата се използва лесно, дори и при по-тежка храна.

Класическият дизайн на тази фурна я прави естествен завършек на кухнята Ви. Ниската цина и добрата функционалност ще я превърнат в незаменим помощник за най-веселите и щастливи семейни събития.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply