вторник, юни 18

Комбинирана готварска печка от Hansa FCMX68209

Hansa FCMX68209 е комбинирана готварска печка, която включва в себе си фурна, 3 газови горелки и един електрически котлон.

Кое е най-важното за една печка – нейните газови горелки, фурната или котлоните? За да не Ви се налага да избирате, Hansa FCMX68209 е побрала в себе си всички възможни уреди в един.

Hansa FCMX68209 разполага с четири броя нагреватели с различна мощност – от 1 kW до 3 kW.  Изключително удобно е управлението им. Газовите горелки се стартират от бутон, като избирате коя точно зона да бъде запалена. Уредът предотватява нежеланото изтичане на газ и в случай, че огънят спре, котлонът спира подаването на газ.
Hansa FCMX68209

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Фурната от своя страна е с голям капацитет – 62 литра. Движението на съдовете става върху скара, поставена на рафтове от неръждаема стомана. Те са изключително стабилни и предоставят лесно боравене с тях, чрез лесно плъзгане.

Hansa FCMX68209 е оборудвана със система за развномерно разпределяне на топлината във фурната. Конвекцията разпределя топлия въздух във всички краища на фурната, като по този начин предотвратява от струпване на топлина само в някои от частите й, а изпичането на храната става равномерно.

Функционалността на фурната се допълва от скара, грил, възможност за претопляне и размразяване на дълбоко замразени продукти. Грилът дава възможност за приготвяне на добре изпечено месо, с прекрасна хрупкава коричка от всички страни. Размразяването е изключитлено удобно, ако домът ви е снабден и с фризер.

Hansa FCCX68235

Към Hansa FCMX68209, производителят предоставя и една дълбока тава, заедно с поставка за тава. Най-горният слой на дълбоката тава е направен от специален материал, предотвратяващ залепванията. Те могат да бъдат съхранявани и в чекмедже, находящо се под фурната.

Размерите на Hansa FCMX68209 са стандартни за такъв тип уреди – 60 см х 60 см х 85 см, а тегглото й едва 47 кг.

Както сами виждате, това е един мултифункционален и изключително практичен готварски уред. Неговите възможности, ще ви спестят много време, закупуването на допълнителни уреди, а малките размери го правят подходящ за всяка кухня. Най-важното – печката е с енергиен клас А, а достъпната цена го правят един от най-търсените на пазара.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply