сряда, април 24

Hansa FCMX59221 – красива комбинирана готварска печка

Hansa FCMX59221 е изключително красива комбинирана готварска печка. Тя събира в себе си четири нагревателни зони, фурна и отделение за съхранение на посуда.

Всъщност Hansa FCMX59221 е една от най-красивите комбинирани готверски печки. Иноксовият цвят, избран от производителя, създава впечатление, че сте закупили друг вид уред. Изглежда модерно, а заедно със затварящият се капак, става перфектното допълнение за вашета кухня.

Освен това, вратата на фурната е контрастрно черна, както и контролният панел. Той е изключително лесен за използване, потребителски насочен, а бутонът за запалване на огън е най-голямото удобство за нагревателните зони.

Hansa FCMX59221

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Като говорим за нагревателни зони, следва да споменем, че те са 4 на брой.  Те са изградени от чугун, което допълнително внася здравина и качество. Въпреки че са изключително здраво позиционирани, те могат да се вадят и да бъдат измивани изключително лесно.

Най-мощният нагревател е цели 3 kW. Поради голямата си мощ и газоотделяне, от производителя са въвели и някои допълнителни системи за сигурност. Например Самозапалването е интегрирано в бутон. Само с едно елементарно завъртане на бутона, включвате горелката и започвате своя процес на готвене.

Изключително важна функционалност за всички семейства епредпазния клапан за пламък. В случай, че Hansa FCMX59221 усети изгасване на пламъка, клапанът прекъсва подаване на газ. Така се предотвратяват нежелани изтичания и опасност за дома.

Вратата на Hansa FCMX59221 също е изградена от материал, предпазващ семейството.

Тройнопластовото стъкло задържа топлината в печката, а най-външният пласт остава винаги студен на допир. Това е и една от причините за ниската енергоефективност на уреда. Той разполага с енергиен Клас А.

Фурната разполага с цели 8 функционалности. Двата начина на затопляне горно и долно спомагат за перфектно запичане на всякакъв тип храни – от пица до месо. Фурната разполага и с шиш, на който може да приготвите месо с чудесна коричка и перфектно изпечена вътрешност. Освен това разполагате с функция за размразяване, затопляне и сушене.

Hansa FCMX59221

Обемът на фурната е цели 65 литра. По този начин тя побира дори и уреди за готвене с нестандартна (по-голяма) форма. Вътрешността е изградена от леснопочистващ емайл, както и каталитично самопочистване. А новата конструкция на вратата, позволява тя да бъде свалена и лесно почистена.

Въпреки всичко гореописано, размерите остават стандартни за такъв тип уред – 50 х 60 х 85 см. 

Това е един мултифункционален уред. Ниската му цена, красивият му дизайн и способностите му, ни карат да тъврдим, че действително няма да Ви разочарова!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply