четвъртък, април 18

Hansa FCMW68209 – готварска печка с 4 нагревателя и фурна

Hansa FCMW68209 е готварска печка с 4 броя нагреватели, мултифункционална фурна и място за съхранение на посуда.

Външният вид на тази печка не е особено привлекателен, но Hansa FCMW68209 определено еу ред, който няма да Ви разочарова. Голямата функционалност скрита във фурната, обемът към нея и лесното почистване, правят фурната да работи така сякаш сте професионален готвач.

Hansa FCMW68209

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Пакетът към фурната пристига с решетка, дълбока тава и поставка за тава. Всички те са изградени от неръждаеми материали, а най-горният слой на тавата е изграден от материал, предотвратяващ залепването. Обемът на фурната е цели 62 литра – напълно достатъчен да изхрани едно голямо семейство.

Загряването й става отдолу и отгоре, като към функционалността й можем да прибавим и няколко доста полезни опции. Например: функцията SuperGrill. Чрез нея приготвяте месо на скарата, като коричката му остава изключително приятно хрупкава, а вътрешността в зависимост от желанията Ви от – алангле до well done.

Ако сте закупили дълбоко замразен продукт, фурната ще Ви помогне да го размразите за отрицателно време. Тя разполага с цели 8 опции между, които да избирате:

  • Грил;
  • горен и долен нагревател + Вентилатор;
  • Горен нагревател + Грил (supergrill);
  • Размразяване;
  • Долен нагревател;
  • Бързо загряване;
  • Горен нагревател + Грил + Вентилатор;
  • Горен нагревател + Долен нагревател (Конвекция).

Вътрешността на фурната е изградена от лесно почистващ емайл, който предотвратява натрупване на мазнини и пръски. За допълнително улеснение, стъклото на вратата може да бъде свалено, почистено и поставено отново. В случай, че мазнините са престояли и вече са станали трудни за почистване, може да използвате функционалността Steam Cleaning. По този начин само чрез един съд с вода и нагряване до 50 градуса, ще успеете да размекнете неприятните терористи и да почистите печката до пълен блясък.

Като говорим за врата, предното стъкло на Hansa FCMW68209 е изградено от три пласта и предотвратява нагряването му. Така външният пласт остава винаги хладък на допир, дори при използване на функцията за бързо нагряване.

Hansa FCCX68235

Газовите горелки и електрическият котлон са изключително лесни за употреба. Функцията за самозапалване е изключително полезна, като само с едно завъртане на копчето ще възпламените огън и ще може да творите. Изтичането на газ, обаче не трябва да Ви притеснява. Hansa FCMW68209 разполага със сензор, който отчита работата на нагревателите и в случай, че огънят изгасне, системата автоматично спира подаването на газ към котлоните.

Hansa FCMW68209 е една изключително удобна печка. Тя гарантира бързина при готвенето, сигурност при работата с нея, пет годишна гаранция, енергоефективност клас А и най-важното – спестявате пари и време!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply