сряда, април 24

Hansa FCMW582109 – газова печка с фурна и 4 нагревателни зони

Hansa FCMW582109 е газова печка, която съвместява в себе си голяма фурна и четири броя нагревателни зони с различна сила.

Както обикновените фурни, така и фурната на Hansa FCMW582109 е изградена от емайлирана повърхност, която предотвратява полепването на пръски, мазнини и задържането на неприятни мръсотии. Почистването става изключително лесно, което предотвратява нежеланите миризми.

Капацитетът на фурната е най-важното за нея. Тук тя е цели 65 литра и по нищо не отстъпва на фурните в печки за вграждане. Фурната разполага с горно и долно затопляне, което спомага за перфектното изпичане на раазлични по вид храни.

Hansa FCMW582109

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Грил функцията ще Ви помогне да изпечете месните продукти по превъзходен начин, с чудесна коричка, а благодарение на фунцкията за размразяване, ще можете да размразите и най-дълбоко замразената храна.

Както и фурните за вграждане на Hansa, така и Hansa FCMW582109 е снабдена с възможност за бързо загряване. Само за 4 минути ще достигнете температура от 150 градуса. Всичко това се крие в енергиен клас Клас А. 

Hansa FCMW582109 разполага с 4 броя нагреватели. В зависимост от вида на храната, която искате да приготвите, може да изберете между голяма, малка или нормална нагревателна зона. Енергийната ефективност на котлона е Клас А.

За по-голяма сигурност, производителят е снабдил тази печка с предпазен клапан. В случай, че огънят на нагревателните зони изгасне, печката автоматично прекъсва предаването на газ към тях. За сигурност против изгаряне, Hansa FCMW582109 е снабдена с топлоизолираща предна врата, която предпазва от нагряване.

Hansa FCMW582109

Програмотърт използван за Hansa FCMW582109 е сензорен, изключително лесен за използване. Още по-полезно е, че пламъкът в нагревателните зони може да бъде запален чрез бутоните на контролера.

Готварската печка е изградена от метал, а вдолната й част има чекмедже, което може да събере побудата Ви. Комплектът пристига с дълбока тава и поставка за тава. Теглото на този уред е едва 41 килограма, а размерите са: 50 см х 60 см х 85 см.

Действително този уред съвместява в себе си печка, котлон, а може да служи и като микровълнова. Това е един изключителен продукт, който замества гореописаните, без това да повлияе на качеството. Препоръчваме на всички, които искат да спестят пари и време.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply