четвъртък, юни 13

Компактна готварска печка от Hansa FCGW621109

Hansa FCGW621109 е компактна готварска печка, която е събрала в себе си всички най-необходими възможности за приготвяне на чудесна храна.

Външният вид на Hansa FCGW621109, за разлика от останалите газови печки, е красив. Приятният бял цвят премесен с черна контрастна врата, придават приятен външен вид. Нагревателните зони могат да бъдат затворени чрез метален капак, а вратата се отваря от приятна матирана дръжка.

Hansa FCGW621109

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Размерите на тази печка са изключително компактни – 60 см х 60 см х 85 см, тя тежи едва 45 кг. и може да бъде побрана дори в най-малките кухни. Въпреки това, тя е напълно способна да замени няколко уреда едновременно, тъй като съвместява в себе си котлони, печка за вграждане, дори и микровълнова. Защо това е така ще видим по-долу.

На първо място трябва да отбележим, че нагревателните зони са цели 4 на брой. Това означава, че едновременно може да се справите с приготвянето на няколко ястия едновременно. Нагревателните зони се делят на голяма, малка и нормална. В зависимост от вида и времето, за което искате да се приготви ястието избирате между тях. Мощността им е от 1 до 3 kW, а енергийният клас е А.

Нагревателните зони са изградени от неръждаема стомана и повърхност, изключително лесна за поддръжка. Най-важното им качество обаче е защитата срещу изтичане на газ. Системата следи за подаването на газ към котлоните и в вслучай, че това подаване прекъсне, котлонът се изключва автоматично.

Фурната на Hansa FCGW621109 е също достойна да се конкурира и с обикновените печки. Тази фурна разполага с функция за грил, възможност за размразяване и бързо затопляне. В случай, че решите да използвате грила, може да поставите месото върху шиш, като по този начин ще гарантирате перфектното му изпичане от всички страни. За по-голяма икономия на време, разполагате и с таймер за засичане на времето.

Hansa FCGW621109

Вътрешността е изградена от лесно почистващ емайл.

Ако поставите съд с вода във фурната и зададете температура 50 градуса, водната пара се изпарява, нежеланите мръсотии омекват и стават изключително лесни за почистване. Вратата на Hansa FCGW621109 е изградена от трипластово стъкло, което предотвратява от нагряване и остава винаги хладно на допир. Всичко това е с енерийна ефективност Клас А.

Това е една малка част от функционалностите на тази газова готварска печка. Тя е чудесен помощник за всяко домакинство и ще Ви помогне да приготвяте няколко ястие едновременно. Още повече, че цената й е почти символична.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply