неделя, май 26

Hansa FCCX68235 – електрическа готварска печка със стъклокерамичен плот

Hansa FCCX68235 е електрическа готварска печка със стъклокерамичен плот, 4 нагревателни зони и прекрасен външен вид.

Изключително красив уред. Така можем да започнем нашето ревю за Hansa FCCX68235. Сравнено с другите модели на марката, тази печка се доближава до най-добрите в своята категория.

Иноксовият сребрист цвят изглежда изключително иновативно, черната врата, заедно с тъмния стъклокерамичен плот изглеждат едновременно контрастно, но и завършено. Бутоните на печката се прибират, а електронен дисплей следи за времето и начина на работа на печката.

Въпреки красивият си вид, Hansa FCCX68235 се е постарала да събере в себе си и богата функционалност.

Hansa FCCX68235

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Стъклените керамични плотове са черешката на тортата в този уред.

Печката разполага с 4 броя нагревателни зони, съответно две малки, една голяма и една нормална. Щадящ околната среда, този плот е изграден благодарение на иновативен процес, патентован от SCOTT Ceran. В края на своя живот, керамичният плот бива рециклиран и използван на ново, без да бъде използван арсен или друг вид тежък метал.

Керамичните плотове затоплят и се охлаждат изключително бързо. Нагревателите са с разширени зони, като по този начин може да затоплите и готварски уред с по-широк диаметър. Повърхността на плота е изградена от специален леснопочистващ материал.

Hansa FCCX68235 разполага и с фурна с огромен капацитет. Цели 65 литра се грижат ястията Ви да бъдат перфектно изпечени. Фурната е оборудвана с горно и долно затопляне, а телескопични водачи гарантират безопасно изваждане на тавите.

Тя разполага с фунцкия за грил, размразяване, а една от най-полезните функционалности е бързото загряване. Само за 4 минтуи достига до температура от 150 градуса.

Hansa FCCX68235

Вратата на фурната е изградена от рефлективно стъкло, непозволяващо на топлината да напусне печката. Същевременно дори при най-високи градуси, вратата остава студена на допир. От вътрешната й страна пък може да намерите и рецепти за приготвяне на определени ястия.

Hansa FCCX68235 пристига в комплект с тълбока тава и поставка за тава. Те могат да бъдат съхранявани в отделението под фурната. Достатъчно голямо е да събере и всички останали уреди, с които приготвяте храна (като тиган, тенджера, тава).

Hansa FCCX68235 изглежда изключително красиво и определено може да допринесе за естествения завършек на кухнята Ви. Със своите размери от 60 х 60 х 85 см, тя може да пасне идеално на всеки дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply