вторник, февруари 27

Винтидж фурна за вграждане Hansa BOEW68120090

Hansa BOEW68120090 е изключително красива винтидж фурна за вграждане, с голяма функционалност и енергоефективност.

Ако най-важното нещо за Вас е външният вид – то безспорно Hansa BOEW68120090 отговаря на вашите критерии. Със своя ретро стил, тази фурна е една от най-красивите на пазара. Въртящите медни бутони, заедно със затъмнения преден прозорец, придават усещането, че сте в подводница. Красивият таймер, наподобяващ лондонски часовник от отминала епоха, заедно със стилната дръжка и светобежовият цвят допълват красивия дизайн на този уред.

Въпреки целия си облик, Hansa BOEW68120090 разполага със сензорен контролен панел, който е изключително лесен за ползване. С него може да следите времето за приготвяне на храната, да зададете време за изключване и да пестите време.

Hansa BOEW68120090

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Вътрешността на фурната побира обем от 66 литра. Големият обем помага да поставяте уреди за готвене с различни размери. 3D конвекцията на горещия поддържа нагряването в цялата фурна равномерно и разпределя топлината, непозволявайки по-голямо загряване в отделните й части.

Повърхността в уреда е изградена от емайл, осигуряващ по-лесно почистване. Поставянето на тави става върху решетки от неръждаема стомана. Плъзгането е безпроблемно, без голямо триене, а същите могат да се вадят, за да бъдат почистени.

Hansa BOEW68120090 разполага с цели 10 броя програми за готвене.

Освен традиционното бързо затопляне (150 градуса само за 4 минути), фурната разполага с функция за гриловане. Размразяването също е част от функционалността.

Без значение коя функция избирате, тройно закаленото стъкло ще предотврати от нежелани изгаряния. Благодарение на него и на специалния вентилатор, външната част на вратата остава винаги хладна на допир.

Hansa BOEW68120090

Всичко това е побрано в размери за вграждане (В х Ш х Д): 56 см х 56 см х 60 см.  Освен всичко друго Hansa BOEW68120090 е с Енергиен клас А и мощност от 3100 W.

Фурната пристига в комплект с грил, 2 бр. тепсия и дълбока тава Procook. Последната е покрита с материал, предотвратяващ залепванията.

Действително това е една фурна, която съчетава в себе си спомена за едни стари времена, вплетени с последната тенденция на функционалност в кухнята. В ценовия диапазон до 500 лв., това е изключително добър избор за всеки, който желае да се сдобие с нея.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply