четвъртък, юли 25

Най-красивата фурна на Hansa BOES68465

Hansa BOES68465 безспорно е една от най-красивите фурни на производителя. Но дали функционалността й е също толкова добра?

Безспорно първото нещо, което се забелязва е външния вид на тази фурна. Hansa BOES68465 е изградена от висококачествени материяли. Черният цвят избран от производителя изглежда модерно и иновативно. Още повече готъмския стил се подсилва и от прекрасното затъмнено стъкло. В горната част на фурната са разположени прибиращи се бутони за по-лесен контрол, а сензитивният програматор в центъра допълва този прекрасен облик.

Hansa BOES68465

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Чрез програматора може да настройвате Hansa BOES68465 да стартира или изключва автоматично. Така намалявате риска от нежелано прегаряне, спестявате време и електрическа енергия. Повърхността на контролерите е изградена от специално Antyfinger покритие. Дори и след допир с пръсти, повърхността остава чиста, без да остават видими и нежелани следи от пръсти. Ако такива все пак са останали, само с едно забърсване те изчезват.

Затъмненото стъкло на предната врата е направено от тройнозакалено стъкло. Системата Cooldoor3 представлява трипластно стъкло. Вътрешният пласт е изграден от топлоотразяващо стъкло, което връща и запазва топлината във фурната. По този начин се предотвратява нагряването на най-въшния пласт и предпазва всички от нежелани изгаряния.

Друг интересен момент е, че предното стъкло на фурната може да бъде демонтирано. Два клипса в горната част на вратата помагат за лесното му сваляне, без да е необходимо демонтаж на цялата врата. По този начин може да почистите стъклото по-детайло и по-качествено.

Hansa BOES68465

Фурната е оборудвана с 8 броя функции. Тя разполага с прекрасна възможност за приготвяне на гриловани ястия. Те ще бъдат винаги крехки отвътре и с прекрасна коричка отвън. Hansa BOES68465 разполага с функция за размразяване и бързо предварително загряване. Фурната загрява до 150 градуса едва за 4 минути.

Вентилаторът в задната част на фурната разпределя равномерно топлината около храната. Ястията стават равномерно изпечени, като това се постига на по-ниска температура. Капацитетът на фурната е 65 лтира и притежава Енергиен клас А.

Това е една прекрасна фурна за всяко семейство, което държи на завършения външен вид. Размерите я правят подходяща за вграждане във всеки дом, а качеството на преготвяне на храна, безспорно я правят една от най-добрите на производителя.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply