вторник, юни 18

Изключително красива фурна за вграждане – Hansa BOES68120090

Ако имаше награди за най-красив дизайн на фурна, то безспорно Hansa BOES68120090 щеше да е на челна позиция.

Ретро външността, на която производителят е решил да заложи, трябва да признаем, изглежда впечатляващо. Бутоните за управление на функционалността, наподобяват корабен механизъм. Часовникът, в средата на Hansa BOES68120090, изглежда сякаш в центъра й е поставен компас. Дръжката е изключително удобно и напомня домашния стил на обзавеждане отпреди 50 или дори 60 години.

Hansa BOES68120090

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Всичко това се допълва от тройно закаленото стъкло на вратата на фурната. То изглежда сякаш гледате в камина, не във фурна. Светлината от нея излъчва по-скоро уют, отколкото готварски уред. CoolDoor3 е система, която се използва във всички продукти на Hansa. Тройнозакаленото стъкло отразява вътрешната топлина, като по този начин помага на уреда да остава винаги студен на допир. Изключително подходящ за семейства с деца – предотвратява внезапни изгаряния.

Под красивия дизайн, се крие и голяма функционалност. Hansa BOES68120090 разполага с 10 функции, като в зависимост от храната, която искате да приготвите, може да настроите вентилаторите да духат или не. Печката разполага с настройка за изключване на единия нагревател (отдолу или отгоре), което предоставя възможност за готвене на хляб, пица и други тестени продукти, без да се получава нежелано изгаряне.

Тъй като фурната идва в комплект с грил, от производителя са се постарали да предоставят възможност за максимална употреба. С функцията SuperGrill може да приготвяте месо на скара. В зависимост от температурата, която използвате месото може да бъде от леко изпечено до добре приготвено.

Hansa BOES68120090 разполага с таймер за настройване на времето за приготвяне на храна, както и с функция за бързо загряване. Само за 4 минути, може да загрете своята фурна до 150 градуса. А още по-интерсно е, че този уред разполага с функция за приготвяне на храна на шиш. Чрез нея, ястието се загрява равномерно от всички страни, предоставяйки добро приготвяне на месото и чудна коричка.

Hansa BOES68120090

Почистването става изключително лесно. Hansa BOES68120090 е изградена от EasyClean емайл, който предотвратява полеването на мазнини и неприятни миризми.

Всичко това се крие под шапката на енергиен клас А. Със своята мощ от 3100 W и капацитет от 66 литра, тази фурна може да побере и сготви всички ястия, които пожелаете. Комплекта пристига с дълбока тава и 2бр тепсия.

Размерите са напълно стандартни 59,5 х 59,5 х 57,5 см.

Тази винтидж фурна е изключително красива. Тя е подходяща за почитателите на ретро дизайните, класическите форми и вкусната храна. Горещо препоръчваме!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply