понеделник, март 4

Иноксова фурна за вграждане Hansa BOEI68462

Hansa BOEI68462 е иноксова фурна за вграждане, с голям брой програми и енергоефективност.

Hansa BOEI68462 е електрическа фурна за вграждане с XXL капацитет. Със своите 62 литра фурната е проектирана така, че вътрешността й може да побира дори предмети с по-нестандартна форма. Голямото пространство е удобно и при почистване и при приготвяне на няколко ястия едновременно.

Функционалността на фурната също е доста голяма. Със своите 8 бр. програми Hansa BOEI68462 е събрала най-добрите възможности на производителя. Тя разполага с опция за размразяване на дълбоко замразени храни като риба, месо, тесто. Грилът ще предостави възможност за приготвяне на прекрасни ястия с коричка отвън.

Hansa BOEI68462

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Бързото загряване предоставя възможност за загряване от 0 до 150 градуса само за 4 минути. Вентилаторът, благодарение на конвекцията, спомага за равномерното разпределение на топлината. По този начин всеки край на фурната се нагрява равномерно, а ястието се пече перфектно.

Cooldoor3 е система за предотвратяване на нежелани изгаряние при допир със стъклото. Рефлективното стъкло е изградено от три пласта, заедно със специална система за охлаждане. Най-вътрешната част отразява топлината, без да позволява нагряване на най-външната му част.

Във вътрешната страна на вратата на Hansa BOEI68462 е разположена информация за всички видове храна, начин и време на приготвяне на различни ястия.

Контролирането на фурната отново се извършва благодарение на чудесните прибиращи се бутони. TouchScreen програматорът предоставя възможност за лесно настройване на таймер и време за приготвяне на храна.

Hansa BOEI68462

Hansa BOEI68462 разполага с Енергиен клас А. Мощността от 2900 W, предоставя възможност за приготвяне на по-сериозни ястия, изискващи по-голяма мощ и температура.

Комплектът пристига с 1 бр. тава. Тя е покрита от специален слой, който предотвратява залепването и се почиства изключително лесно.

Цветът на фурната е сребрист инокс, а вратата е изградена от черен цвят, с тъмна стъклена врата.

Hansa BOEI68462 е чудесен избор за всяко семейство. Тя предоставя възможност за приготвяне на няколко ястия едновременно (за по-опитните домакини). А за любителите, фурната ще предостави прекрасни ястия за кратко време.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply