четвъртък, юни 13

Фурна с функция за бързо нагряване – Hansa BOEI68162

Hansa BOEI68162 е фурна с вграждане, която съвместява голям обем, богата функционалност и ниска цена.

Дизайнът на Hansa BOEI68162 е най-класическия. Иноксово сребрист цвят обгражда контролния панел, дръжката е в същия тон, а предното стъкло е черно, затъмнено. Стъклото е тройно закалено. Най-вътрешният пласт е изграден от топлоотразяващ слой, който пречи на топлината да напусне фурната. По този начин най-външният слой, до който имаме допир, остава студен на допир. Така се предотвратяват неприятните изгаряния.

Hansa BOEI68162

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Електрическата фурна за вграждане, разполага с цели 8 бр. функционалности. Посредством контролерите разположени в горния й край, лесно може да задавате време, температура или как да бъде изпечено ястието Ви.

За да спестите време при готвене, Hansa BOEI68162 разполага с функция за бързо нагряване. Сравнено с други фурни, тази загрява до 20% по-бързо. И по-точно: само за 4 минути, може да достигнете температура от 150 градуса. Това прави фурната подходяща и за претопляне на вече готови ястия.

Конвекцията, с която е оборудван уреда, предотвратява нежеланото струпване на топлина, само в една част на фурната. Чрез равномерното разпределяне на въздуха, готвенето става по-лесно, а ястията стават перфектно изпечени от всички страни.

Освен всичко остана, Hansa BOEI68162 разполага и с функция за размразяване. Така по съвсем бърз начин може да размразите дори и най-дълбоко замразена риба или месо.

Hansa BOEI68162

В зависимост от това дали приготвяте месо или тестени изделия, фурната може да изключва някои от нагревателите си. Така ще полчуите хрупкава коричка и добре изпечен продукт. Чрез таймерът, може да следите колко време Ви остава до постигане на перфектните резултати.

За капак на всичко, Hansa BOEI68162 пристига в комплект с чудесна тава. Тя е изградена от незалепващо покритие и е толкова голяма, че да побере храна, достатъчна за цялото семейство.

Всичко това се е в шапката на Енергиен клас А и мощност от 2900 W. Посредством гореописаните функционалности, гарантирано ще спестите не само време, но и електроенергия.

Тази фурна е напълно достатъчна, за да задоволи всяко семейство. Има всички необходими функционалности, дизайнът й е класически, а размерите напълно стандартни за фурна за вграждане.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply