понеделник, юни 24

Hansa BOEI64590015 – фурна за вграждане с хидролитично почистване

Hansa BOEI64590015 е прекрасна фурна за вграждане с хидролитично почистване и голям капацитет.

Фурните на Hansa са едни от най-добрите на пазара в съотношение цена/качество. Hansa BOEI64590015 не прави изключение от това правило. Със своя обем от 66 литра, това е една голяма по обем фурна. Просторът, който предоставя вътрешността й позволява лесното поставяне на съдове с различни размери.

Почистването е улеснено, благодарениен а хидролитичното почистване и емайлираната повърхност. Вътрешността е изградена от гладки панели, които предотвратяват нежеланото залепване, а до пълен блясък може да стигнете само с едно забърсване на парцал.

Hansa BOEI64590015

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Трислойното стъкло, от което е изградена вратата, предотвратява загряване. Заедно със специалната система за охлаждане в предната част на фурната, стъклото не се нагрява от външата част и остава винаги хладно на допир, дори при най-високи вътрешни температури.

Управлението на фурната става чрез разположени в горната й част ергономични прибиращи се бутони. Прибирайки се, те позволяват панела на фурната да остане чист, без да има досадни белези от пръсти. Сензорното управление на контролния панел и TS програматора, позволява лесно да контролирате времето за приготвяне.

Бързото загряване на Hansa BOEI64590015 е наистина впечатляващо. За скромните 4 минути, фурната нагрява до 150 градуса. Освен това печката разполага и с функция за размразяване на продукти като замразено месо, тестени изделия и др.

Hansa BOEI64590015

Енергийният клас е А, а мощността 2900 W.

Комплектът пристига заедно с грил, тава и дълбока тава ProCook. Тя е оборудвана със специално медно покритие, благодарение на което при приготвяне, храните няма да залепнат.

Може да избирате между 8 броя функции за приготвяне на храна, като един от основните плюсове е горното и долното нагряване. В зависимост от ястието, може да ги изключвате, както и може да ги използвате за приготвяне на чудесен грил.

Размерите на Hansa BOEI64590015 са 56 х 56 х 60 см. Външният вид е изграден от класически черен цвят, премесен със сиви елементи. Дисплеят изглежда красиво и работи добре.

Това е една чудесна фурна, с много функционалности. Разумната цена я правят желан продукт за всички, а безспорните качества на вече утвърдилата се марка Hansa, няма да ви разочароват.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply