четвъртък, юни 13

Плот за вграждане с витрокерамика – Hansa BHCS38120030

Hansa BHCS38120030 е плот за вграждане с две мощни нагревателни зони, витрокерамично покритие и красив черен дизайн.

Hansa BHCS38120030 е един изключително красив плот за вграждане. Черният цвят, избран от производителя, подхожда изключително на всяка кухня. Леките бели нюанси около контролерите и нагревателните зони, подсилват търсения контрастен ефект.

Изработката на този плот за вграждане е от най-високо ниво. Повърхността е съставена от керамика и закалено стъкло. Тя е лесна за почистване, а най-загорелите мазнини, изчезват с едно забърсване.

Hansa BHCS38120030

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Захранването на Hansa BHCS38120030 е мрежово, като мощността е разделена между две нагревателни зони. Малката нагревателна зона е с мощност 1.2 кВ, а по-голямата нагревателна зона е с мощност от 1.8 кВ. Най-интересният момент е, че нагревателните зони могат да променят размера на отопляемата площ. Така чрез разнообразни форми, може да затоплите всякакъв вид съдове, дори такива с по-нестандартна форма на дъното.

Управлението на топлината и начина на работа става посредство ергономични бутони. Те са издадени над повърхността на котлона, което Ви помага да запазите същите чисти за по-дълго време. До бутоните е разположен и малък сензорен дисплей. От него може да следите нивото на затопляне.

Hansa BHCS38120030 е оборудван със сензор за остатъчна топлина. По този начин уредът Ви уведомява, когато повърхността е нагрята и Ви предпазва от нежелани изгаряния.

Hansa BHCS38120030

Плотът е изключително лесен за вграждане. Височината му е едва 5 см, ширината 30 см, а дълбочинат 50.5 см. Размерите, обаче, които трябва да имате предвид при вграждане са 28.5 x 5 x 49 см. Теглото на този уред е едва 5 кг., следователно може да бъде поставен навсякъде.

Hansa BHCS38120030 е един наистина удобен и практичен уред. Красивият му външен вид и лесната поддръжка го правят изключително лесен за употреба. Високата мощ и нагревателна площ пък ще Ви спомогнат да сготвите чудесна закуска или вкусна вечеря на котлон. Най-атрактивното си остава ниската му цена – този уред струва под 200 лв.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply