понеделник, март 4

Hansa BHC36177 – плот за вграждане с Touch Control

Hansa BHC36177 e високо качествен плот за вграждане, с два котлона, Touch Control и прекрасен външен вид.

Външният вид на този уред е наистина красив. Hansa BHC36177 е плот изграден от керамика с прекрасен черен цвят. Контролният панел е изцяло тъч скрийн и създава усещане за лекота при ползването. Повърхността е изключително лесна за почистване и тъй като плотът няма обграждаща рамка, по ръбовете му не се натрупват мазнини или трохи.

Hansa BHC36177

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Котлоните на Hansa BHC36177 са 2 на брой. По-голямата нагревателна зона е с мощност 1.8 кВ, а по-малката с мощност от 1.2 кВ. Максималната температура, която могат да достигнат е до 240 градуса. Мощността на плота е 3 kW, а захранващото напрежение 230 V.

В зависимост от желанието Ви, може да избирате между 9 нива на мощност. Плотът е оборудван и с таймер. Ако същият бъде активиран и настроен за определен период от време, нагревателната зона приготвя сама ястието и се изключва автоматично, когато зададеното време е изтекло.

За ястията, които имат нужда от по-дълга термична обработка, Hansa BHC36177 има функция за готвене на “бавен огън”. По този начин нагревателната зона се включва и изклюва автоматично през определен интервал от време, предоставяйки усещане за готвене на бавен огън.

Индикаторите за горещина следят в реално време дали котлонът е топъл, дори след като уредът е изключен. По този може да предовратите неприятни изгаряния. За по-голяма сигурност на домакинствата с деца е предвидена и възможност за защита от деца.

Размерите на този плот са 29.2 см х 49.2 см х 4.8 см., а теглото му е 5 кг.

Това е един изключително добър уред. Бързото загряване, поддържането на висока температура и качеството на изработка, ще предоставят на всяко семейство една наистна добре приготвена храна. Стъклокерамиката от SCHOTT CERAN е от най-високото световно ниво и предоставя на този уред наистина един красив външен вид. Той ще предпази плот от надрасквания, а почистването винаги ще бъде лесно.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply