неделя, май 26

Hansa BCCI62061 – Комплект фурна и плот за вграждане с елегантен дизайн и разнообразни функции

Комплектът фурна и плот за вграждане Hansa BCCI62061 предлага стил, функционалност и удобство в едно. Този комплект включва фурна с обем от 62 литра и 10 различни функции, както и плот за вграждане с 4 зони на готвене. Черният цвят на комплекта придава съвременен и елегантен вид на всяка кухня.

Фурна с множество функции: Фурната в комплекта Hansa BCCI62061 разполага с 10 различни функции, които ви позволяват да готвите разнообразни ястия по вашите предпочитания. Сред тях са функцията грил, която ви позволява да приготвяте храна с хрупкава и златиста горна кора, както и функции за конвекционно готвене, отворено печене, размразяване и други. Това ви дава възможността да се справите с всякакви готварски предизвикателства.

Просторен плот за вграждане: Плотът за вграждане в комплекта Hansa BCCI62061 разполага с 4 зони на готвене, които ви позволяват да готвите едновременно различни ястия на различни температури. Стъклокерамичната повърхност на плота е лесна за почистване и осигурява равномерно разпределение на топлината по дъното на съда.

Комплект фурна и плот за вграждане Hansa BCCI62061, 62 л, 10 функции, Функция грил, Клас A, + Плот за вграждане, Стъклокерамика, 4 зони на готвене, Черен

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Енергоефективност и клас A: Комплектът фурна и плот Hansa BCCI62061 има клас на енергийна ефективност A, което означава, че използва по-малко енергия и спестява пари на вашата електроенергийна сметка. Това е особено важно, когато се готви редовно и за по-продължителни периоди от време.

Удобство и безопасност: Фурната и плотът Hansa BCCI62061 са снабдени със системи и функции, които гарантират удобство и безопасност при готвене. Фурната е оборудвана със самопочистваща система, която улеснява поддръжката и почистването на вътрешността й. Освен това, фурната е оборудвана с вентилатор, който осигурява равномерно разпределение на топлината и равномерно приготвяне на храната.

Заключение: Комплектът фурна и плот за вграждане Hansa BCCI62061 е отличен избор за тези, които търсят функционалност, елегантен дизайн и удобство в кухнята. Съчетавайки разнообразни функции, просторен плот за вграждане и енергоефективност, този комплект отговаря на изискванията на модерното готвене. Независимо дали сте опитен готвач или начинаещ, Hansa BCCI62061 ще ви помогне да приготвите вкусни и перфектно приготвени ястия с лекота и стил.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply