сряда, февруари 21

Haier HWD90-B14959U1S – Универсална пералня със сушилня за ефективно почистване и сушене

Haier HWD90-B14959U1S е пералня със сушилня, която предлага впечатляваща производителност и разнообразие от функции, за да ви осигури перфектно почистване и сушене на дрехи. С капацитет за пране до 9 кг и сушене до 6 кг, тази универсална пералня със сушилня е идеална за семейства и хора, които търсят удобство и ефективност в процеса на почистване на дрехи. В следващите абзаци ще разгледаме някои от ключовите характеристики и функции на Haier HWD90-B14959U1S.

Мощно пране и сушене: Haier HWD90-B14959U1S разполага с впечатляващ капацитет за пране до 9 кг, което ви позволява да перете по-големи количества дрехи наведнъж. Също така, уредът може да суши до 6 кг дрехи, като ги оставя сухи и готови за носене в кратки срокове. С въртяща скорост от 1400 оборота в минута, пералнята със сушилня осигурява ефективно премахване на замърсяванията и излишната влага от дрехите, като ги оставя чисти и свежи.

Пералня със сушилня Haier HWD90-B14959U1S, Пране 9 кг, Сушене 6 кг, 1400 об/мин, Клас A, Мотор Direct Motion, Wi-Fi, iRefresh, ABT, Steam, iTime, Pillow Drum, Dual Spray, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентни функции за по-добри резултати: Haier HWD90-B14959U1S предлага няколко интелигентни функции, които гарантират перфектни резултати при пране и сушене на дрехи. Моторът Direct Motion осигурява по-тиха и ефективна работа, като намалява триенето и гарантира по-дълъг живот на уреда. Wi-Fi връзката ви дава възможност да контролирате пералнята със сушилнята чрез мобилното приложение на Haier, като можете да стартирате, спрете или промените програмите от всяко място в дома си. Функцията iRefresh осигурява освежаване на дрехите без да е необходимо пълно пране, което е икономично и спестява време. ABT (Antibacterial Treatment) технологията предотвратява развитието на бактерии и микроорганизми във вътрешността на уреда, гарантирайки хигиенично почистване.

Грижа за дрехите и удобство: Haier HWD90-B14959U1S предлага редица функции, които гарантират грижа за дрехите и удобство при използването на уреда. Функцията Steam ви дава възможност да използвате пара за освежаване на дрехите и намаляване на бръчките, оставяйки ги гладки и свежи. Функцията iTime ви позволява да промените времето на програмите, за да отговарят на вашите нужди и график. Pillow Drum е специално проектиран барабан, който предпазва дрехите от наранявания и износване, като ги третира със забележителна нежност. Dual Spray е система за оптимално разпределение на водата, осигуряваща по-ефективно пране и изплакване на дрехите.

Енергийно ефективна: Haier HWD90-B14959U1S е класифицирана с A клас енергийна ефективност, което означава, че уредът е икономичен и намалява разходите за електроенергия. Това е особено важно за дългосрочна икономия на енергия и опазване на околната среда.

Заключение: Haier HWD90-B14959U1S е пералня със сушилня, която впечатлява със своите мощни функции и грижа за дрехите. С впечатляващ капацитет, интелигентни функции и енергийна ефективност, този модел е отличен избор за всички, които търсят удобство, ефективност и грижа за дрехите при почистването им. Haier HWD90-B14959U1S ще ви помогне да постигнете перфектно чисти и сухи дрехи, като същевременно спестите време и енергия.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply