сряда, април 24

Haier HWD80-B14959U1S – Иновативна пералня със сушилня за безупречно пране и сушене

Haier HWD80-B14959U1S е пералня със сушилня, която съчетава в себе си най-новите технологии и функционалности, за да ви осигури перфектно пране и сушене на дрехи. Със своя клас A енергийна ефективност и голям капацитет, тази пералня със сушилня е идеалното решение за ежедневните ви нужди от почистване на дрехи. Нека разгледаме някои от ключовите функции и характеристики на Haier HWD80-B14959U1S.

Пералня със сушилня Haier HWD80-B14959U1S, Пране 8 кг, Сушене 5 кг, 1400 об/мин, Клас A, Мотор Direct Motion, Wi-Fi, iRefresh, ABT, Steam, iTime, Pillow Drum, Dual Spray, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Мощно пране и сушене: С капацитет за пране до 8 кг и сушене до 5 кг, Haier HWD80-B14959U1S е пералнята със сушилня, която може да се справи с големи количества пране и ви осигури сухи и свежи дрехи в кратки срокове. С въртяща скорост от 1400 оборота в минута, пералнята премахва ефективно замърсяванията и излишната влага от дрехите, като ги оставя чисти и сухи.

Интелигентни функции за по-добър резултат: Haier HWD80-B14959U1S разполага с редица интелигентни функции, които гарантират оптимални резултати при прането и сушенето на дрехи. Моторът Direct Motion осигурява по-тиха и ефективна работа, като намалява триенето и ви дава по-дълъг живот на уреда. Wi-Fi връзката ви позволява да контролирате пералнята чрез мобилно приложение, като имате възможността да стартирате, спрете или промените програмите дори когато сте извън дома. Функцията iRefresh осигурява освежаване на дрехите без нужда от пълно пране, което е икономично и пестящо време. ABT (Antibacterial Treatment) технологията гарантира хигиенично пране и предотвратява развитието на бактерии и микроорганизми във вътрешността на уреда.

Грижа за дрехите и удобство: Haier HWD80-B14959U1S разполага също и с редица функции, които гарантират грижа за дрехите и удобство при използването на уреда. Функцията Steam предлага възможността за парен цикъл, който отстранява неприятните миризми и намалява бръчките на дрехите. Функцията iTime ви позволява да промените времето на програмите, за да отговарят на вашите нужди. Pillow Drum е специален дизайн на барабана, който предпазва дрехите от наранявания и износване. Dual Spray системата осигурява равномерно разпределение на препаратите и по-добро пране.

Заключение: Haier HWD80-B14959U1S е пералня със сушилня, която съчетава в себе си мощност, интелигентни функции и грижа за дрехите. Със своя впечатляващ капацитет, енергийна ефективност и множество функции, този уред ще ви помогне да постигнете перфектно чисти и сухи дрехи в кратки срокове. Насладете се на комфорта и удобството, предоставени от Haier HWD80-B14959U1S, и се насладете на безупречно пране и сушене на вашите дрехи.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply