петък, юни 14

Haier HWD120-B14979-S – Мощна пералня със сушилня за големи семейства

Haier HWD120-B14979-S е пералня със сушилня, предназначена да задоволи нуждите на големите семейства и домакинства. С капацитет за пране от 12 кг и капацитет за сушене от 8 кг, тази пералня съчетава в себе си мощност и ефективност. В следващите параграфи ще разгледаме някои от ключовите характеристики и функции на Haier HWD120-B14979-S.

Пералня със сушилня Haier HWD120-B14979-S, 12 кг пране, 8 кг сушене, 1400 об/мин, Клас A, Direct Motion мотор, iRefresh, ABT, Dual Spray, Pillow Drum, LED дисплей, Сензорно управление, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Голям капацитет за пране и сушене: Haier HWD120-B14979-S ви позволява да перете големи количества пране благодарение на своя капацитет от 12 кг. Това е идеално за семейства с много членове или за ситуации, когато имате нужда от пране на големи пижами и завивки. Освен това, пералнята разполага и с капацитет за сушене от 8 кг, което ви позволява да сушите голямо количество дрехи в една процедура.

Ефективно пране и сушене: С въртяща скорост от 1400 оборота в минута, Haier HWD120-B14979-S осигурява ефективно пране и отстраняване на замърсяванията от вашите дрехи. Също така, тази пералня е оборудвана със сушилня, която използва технологията на интелигентно сушене, за да предостави нежно и ефективно сушене на вашите дрехи.

Напреднали функции за перфектни резултати: Haier HWD120-B14979-S разполага с няколко напреднали функции, които подобряват пералното и сушиленето ви. Функцията iRefresh предлага освежаване на дрехите, като им придава приятна миризма и гладък вид, без да е необходимо пълно пране или сушене. Системата ABT (Antibacterial Treatment) предотвратява развитието на бактерии и неприятни миризми, като осигурява по-хигиенично пране и сушене на вашите дрехи.

Удобство и интуитивност: Haier HWD120-B14979-S е оборудвана с LED дисплей и сензорно управление, което прави работата с пералнята лесна и удобна. Можете лесно да изберете различни програми за пране и сушене, както и да настроите специфични настройки в съответствие с вашите нужди и предпочитания.

Енергоспестяваща и екологосъобразна: Haier HWD120-B14979-S е класифицирана с клас A за енергийна ефективност, което означава, че работи икономично и спестява енергия. Това помага да намалите разходите си за електроенергия и същевременно внасяте своя принос за опазване на околната среда.

Заключение: Haier HWD120-B14979-S е мощна пералня със сушилня, която е идеална за големи семейства и домакинства. С големия си капацитет за пране и сушене, напредналите функции и удобството при използване, тази пералня предлага перфектното решение за перане и сушене на вашите дрехи. Благодарение на енергийната си ефективност и екологосъобразния си дизайн, тя е икономична и отговаря на съвременните изисквания за опазване на околната среда.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply