сряда, юли 24

Haier HWD100-B14959U1S – Мощна пералня със сушилня за ефективно пране и сушене

Haier HWD100-B14959U1S е пералня със сушилня, която се отличава с висока производителност и множество функционалности, предназначени да ви осигурят перфектно пране и сушене на дрехи. Със своя капацитет за пране до 10 кг и сушене до 6 кг, тази пералня със сушилня е идеалното решение за големи семейства или за хора, които имат нужда от бързо и ефективно почистване на дрехи. Нека разгледаме някои от ключовите характеристики и функции на Haier HWD100-B14959U1S.

Пералня със сушилня Haier HWD100-B14959U1S, Пране 10 кг, Сушене 6 кг, 1400 об/мин, Клас A, Мотор Direct Motion, Wi-Fi, iRefresh, ABT, Steam, iTime, Pillow Drum, Dual Spray, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Мощно пране и сушене: Haier HWD100-B14959U1S разполага с впечатляващ капацитет за пране до 10 кг, което ви позволява да перете по-големи количества дрехи наведнъж. Също така, тази пералня със сушилня може да суши до 6 кг дрехи, осигурявайки ви сухи и готови за носене дрехи в кратки срокове. С въртяща скорост от 1400 оборота в минута, пералнята премахва замърсяванията и излишната влага от дрехите, като ги оставя чисти, свежи и готови за употреба.

Интелигентни функции за перфектен резултат: Haier HWD100-B14959U1S разполага с интелигентни функции, които гарантират оптимални резултати при прането и сушенето на дрехи. Моторът Direct Motion осигурява по-тиха и ефективна работа, намалявайки триенето и ви дава по-дълъг живот на уреда. Wi-Fi връзката ви позволява да контролирате пералнята чрез мобилно приложение, като можете да стартирате, спрете или промените програмите дори когато сте извън дома. Функцията iRefresh осигурява освежаване на дрехите без нужда от пълно пране, което е икономично и спестява време. ABT (Antibacterial Treatment) технологията предотвратява развитието на бактерии и микроорганизми във вътрешността на уреда, гарантирайки хигиенично пране.

Грижа за дрехите и удобство: Haier HWD100-B14959U1S предлага редица функции, които гарантират грижа за дрехите и удобство при използването на уреда. Функцията Steam предлага възможността за парен цикъл, който отстранява неприятните миризми и намалява бръчките на дрехите, оставяйки ги гладки и свежи. Функцията iTime ви позволява да промените времето на програмите, за да отговарят на вашите нужди и график. Pillow Drum е специален дизайн на барабана, който предпазва дрехите от наранявания и износване, като ги третира със съобразена грижа. Dual Spray системата осигурява равномерно разпределение на препаратите и вода, осигурявайки по-добра ефективност на прането и по-добри резултати.

Клас A енергийна ефективност: Haier HWD100-B14959U1S е класифицирана като A клас енергийна ефективност, което означава, че уредът е икономичен и намалява разходите за електроенергия. Това е особено важно за дългосрочна икономия на енергия и опазване на околната среда.

Заключение: Haier HWD100-B14959U1S е пералня със сушилня, която предлага мощно пране и сушене, интелигентни функции и грижа за дрехите. Със своя голям капацитет, иновативни технологии и удобство, този уред ще ви помогне да постигнете перфектно чисти и сухи дрехи, без усилия и загуба на време. Haier HWD100-B14959U1S е отличен избор за всички, които търсят пералня със сушилня, която да отговаря на техните нужди и изисквания.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply