четвъртък, юни 13

Пералня Haier HW100-B14979-S – елиминира бактериите по своята вътрешност чрез цинкови йони

Съвременните перални машини улесняват домашните задължения, освобождавайки собствениците от тежкия ръчен труд. Но всички те се различават по производителност и функционалност, така че не е толкова лесно да изберете пералня, която да е подходяща за параметрите и цената си.

Обмисляте закупуването на домашен асистент, но не можете да решите кой е точният модел за Вас?

Представяме Ви пералня Haier HW100-B14979-S. Оборудвана е с технологията DIRECT MOTION, произведена от Fisher & Paykel Technologies. Това са световноизвестни експерти в производството на мотори. DIRECT MOTION превъзхожда няколкократно познатата инверторна технология, като свързва директно мотора на барабана, като по този начин ограничава броя на допълнителните компоненти.

Haier HW100-B14979-S

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Haier HW100-B14979-S е със стандартен тип монтиране, бяла на цвят и с удивителен черен илюминатор.

Моделът предлага предно зареждане. С енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби – Клас А. Капацитет на зареждане е 10 кг.

Изключително тих режим на работа – нивото на шум при центрофугиране е 69 dB, което прави пералната машина Haier HW100-B14979-S наполовина по-тиха от останалите модели на пазара. Скоростта на въртене е 1400 об./мин., а консумацията на енергия за 100 измивания е 51 KWh.

Haier HW100-B14979-S е подходяща за голямо пет или шест-членно семейство. С един цикъл могат да се изперат голямо количество дрехи. Пералнята е оборудвана с огромен барабан от неръждаема стомана. Големият барабан улеснява процеса на изпиране и след това и процеса на гладене, защото дрехите не излизат силно намачкани, дори ако ги оставите да престоят няколко часа. Вътрешността на барабана е осветена, за да улесни разтоварването на прането. Благодарение на осветлението вътре в барабана, няма да забравите там нито една дреха.

Освен голям барабан – неговата врата също е голяма – с диамерът от 36см, отварящ се наляво, като самото отваряне е проектирано под широк ъгъл така, че да улеснява зареждането и разтоварването на дрехите. Това е изключително удобство особено при пране на обемисти дрехи, палта или одеяла.

Haier HW100-B14979-S разполага със следните функции:

  • STEAM – тази интелигентна функция е проектирана по специален начин, който разпръсква парата във всички посоки. По този начин успява да достигне по-ефективно до всеки сантиметър от дрехите и да ги почисти цялостно и старателно;
  • SMART DUAL SPRAY – автоматична система за почистване на пералнята, която се активира в края на всеки цикъл на изпиране. Програмата почиства цялостно вътрешността на барабана, неговите уплътнения и стъкло от възможните натрупали се замърсявания, остатъци и бактерии. Пералнята се самоподготвя за следващата употреба;
  • AUTO WEIGHT – програмата анализира и претегля тежестта на поставените дрехи, за да оптимизира и регулира своя цикъл на изпиране. По този начин уредът пести вода, време и електроенергия;
  • STAIN REMOVAL – специална и много удобна функция, предназначена за премахването на трудни петна. Ако дрехите Ви са силно замърсени просто натиснете този допълнителен бутон, за да бъдат третирани по-специален начин;
  • SMART DOSING – регулира нужното количество на използвания перилен препарат спрямо твърдостта на водата в района в който живеете;
  • ABT – това е технология, патентована от компанията HAIER, която елиминира бактериите по вътрешността, уплътненията и чекмеджето на пералнята, чрез обработка с цинкови йони след всяко изпиране;
  • PILLOW DRUM – специалният дизайн на барабана, кара прането да се преплъзва лесно по време на въртенето. Така дрехите се третират внимателно по време на изпирането. Дизайнът на барабана е подходящ за обемисти товари.

Haier HW100-B14979-S разполага с 14 програми, внимателно подбрани, за да донесат удовлетворение в разнообразните нужди от почистване на всяко съвременно семейство. Програмите за пране включват опции за определени видове тъкани, като: коприна, памук, синтетика, вълна, юргани, но също и за трудни петна. Други допълнителни програми са RAPID 15, REFRESH и ECO 40 – 60° C.

Haier HW100-B14979-S

В заключение ще кажем, че това е пералня машина с елегантен дизайн и голям капацитет на зареждане. Широката гама от програми, високата скорост на центрофугиране и доброто съотношение между цена и качество са други предимства на този модел пералня.

Размери: дълбочина – 53см, широчина – 59,5см, височина – 85см и тегло – 77кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply