неделя, май 26

Сушилня Haier HD90-A3979-S – добавя цитрусов или флорален аромат по време на парната част от цикъла на сушене

Дори и да нямате специален гардероб, в който да съхранявате Вашата сушилня за дрехи, това не е проблем, защото дизайнът на тази сушилня Haier HD90-A3979-S изглежда толкова добре, че заслужава да бъде видян от всички. Тя комбинира интелигентна технология с отлична енергийна ефективност и елегантно графитено покритие съчетано с бяло, което придава на тази сушилня за дрехи външен вид от много висок клас.

Haier HD90-A3979-S

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Капацитетът на Haier HD90-A3979-S от 9кг ще бъде достатъчно просторен за повечето семейства, а неговият рейтинг на енергийна ефективност Клас A+++ е сравним дори с най-скъпите барабанни сушилни. Тази щедра сушилня върши добра работа, освен че изглежда добре и спестява големи суми от месечните задължения. Перфектна за извличане на максимума от Вашите усилия за сушене на дрехи, като същевременно минимизира потреблението на енергия. Подарете си тази сушилня без недостатъци. Тя е доказано верен помощник в грижата за перфектния аутфит на цялото семейство.

Случвало ли Ви се е изпраните и подсушени дрехи да миришат неприятно на влага? Е, този модел сушилня няма да го позволи! Тя използва една от най-новите и иновативни технологии I-Refresh, която освежава дори най-деликатните тъкани, включително вълна и коприна, използвайки технология за микропари. Тази високоефективна технология на Haier HD90-A3979-S премахва миризми, фин прах и алергени, като намалява гънките и омекотява тъканите.

Благодарение на своите перфектни способности за сушене и вградени сензори за влажност, Haier HD90-A3979-S е една от най-мощните барабанни сушилни с термопомпа. Тя се представя добре във всеки вид сушене, защото разчита на ефективен набор от програми, подчертани от правилните технологии. Модерният дигитален контролен панел с тъч скрийн дава възможност за избор сред 14 различни програми: Лесно сушене, Бързо сушене, Памук, Вълна, Синтетика, Спорт, Pизи, Кърпи, Допълнително сушене, Baby Care, Възглавници, Деликатни, Завивки, Смесени тъкани и Дрехи с голям обем. Особено екстравагантно е наличието на отделната програма за сушене на възглавници, каквато е изключителна рядкост дори в много по-скъпите модели. Големият диаметър на люка от 36см допълнително ще Ви улеснява, когато Ви се налага да изберете програма за обемисти и големи товари. Освен това барабанът е със собствено осветление, за да работите с него по-лесно и никога да не забравяте някоя по-дребна дрешка вътре.

Haier HD90-A3979-S

Нивата на шум на Haier HD90-A3979-S се регистрират като едни от най-ниските сред този клас сушилни с термопомпа. Техните максимални граници достигат до 66dB, което е изключително впечатляващо. Друга важна техническа характеристика, на която трябва да обърнем внимание е тройният филтър на сушилнята, който гарантира обхващането дори на съвсем миниатюрни нишки от дрехите, което пък от своя страна обещава по-малко повреди по уреда, по-малко замърсявания и съответно по-лесно почистване. Материалът на кухината е от неръждаема стомана, което е още едно допълнително доказателство, че с Haier HD90-A3979-S ще се сдобиете със здрав и устойчив уред за дома.

Размери: височина – 85см, широчина – 59.5см, дълбочина – 60см. Тегло – 51кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply