сряда, април 24

Haier HBW5518E – Интелигентен Дизайн и Превъзходна Технология за Вграждане

Хладилникът за вграждане Haier HBW5518E е съвременно решение за оптимално съхранение на храните във вашата кухня. Съчетавайки стилен дизайн, иновативна технология и удобство, този модел се явява надежден партньор в грижата за вашите продукти.

Интелигентен Дизайн: С височина от 177 см, Haier HBW5518E е идеалният размер за вграждане в кухненски шкафове, предоставяйки ви безупречна интеграция с останалите елементи на интериора. Белият цвят му позволява лесно да се впише в различни декоративни стилове.

 

Хладилник за вграждане Haier HBW5518E, 248 л, Total No Frost, Air surround, Клас E, Инверторен компресор, WIFI, H 177 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Total No Frost Технология: С Total No Frost технологията, този хладилник осигурява равномерна циркулация на въздуха, предотвратявайки образуването на лед и излишна влажност. Това означава, че няма нужда от редовно размразяване и вашите храни се запазват свежи и дългоиздръжливи.

Air Surround Технология: С иновативната Air Surround технология, въздушният поток в хладилника се оптимизира, което помага за постигане на по-добра циркулация и равномерна температура. Това означава, че вашите храни се съхраняват в идеални условия за запазване на свежестта и вкуса им.

Инверторен Компресор и WIFI Контрол: С вградения инверторен компресор, хладилникът работи по-ефективно и тихо, като спестява енергия. Допълнително, функцията WIFI контрол ви дава възможност да управлявате температурата и функциите на хладилника дори отдалечено чрез мобилно приложение.

Енергоспестяващ Клас E: С клас на енергийната ефективност E, този модел спестява енергия и намалява разходите ви за електроенергия, без да компрометира качеството на съхранение на храните.

Заключение: Хладилникът за вграждане Haier HBW5518E представлява съчетание от интелигентен дизайн и високотехнологични функции. С Total No Frost и Air Surround технологиите, инверторния компресор и възможността за WIFI контрол, този модел ви предлага най-доброто съхранение за вашите продукти, като в същото време допринася за съвременния дизайн на вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply