сряда, май 29

Fram FWM-V714T2IXD+++ – Стил, функционалност и ефективност за перфектното пране

Пералнята Fram FWM-V714T2IXD+++ е модерно и изключително функционално устройство, което ви предлага перфектно пране на вашите дрехи. Със своите иновативни функции и стилен дизайн, тя комбинира ефективността с елегантността, като същевременно ви осигурява високо ниво на комфорт и грижа за вашите дрехи. Пералнята Fram FWM-V714T2IXD+++ е надежден помощник във вашето ежедневно пране и със сигурност ще отговори на вашите очаквания.

Пералня Fram FWM-V714T2IXD+++, 7 кг, 1400 об/мин, Клас D, Цифров дисплей, Allergy safe, Отложен старт, Анти-сифон, Eco-Logic, Inox/Хром

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Превъзходна ефективност и функционалност: С капацитет от 7 кг и въртяща скорост до 1400 оборота в минута, пералнята Fram FWM-V714T2IXD+++ ви предлага перфектно пране на дрехи в кратки срокове. Независимо дали става въпрос за ежедневно пране или по-големи къпани, тази пералня ще се справи с всяко предизвикателство. Използвайте разнообразните програми и настройки, за да перфекционирате вашето пране според нуждите и предпочитанията си.

Интелигентни функции за грижа за дрехите: Пералнята Fram FWM-V714T2IXD+++ разполага с няколко интелигентни функции, които осигуряват високо ниво на грижа за вашите дрехи. Функцията Allergy safe предлага по-високо ниво на хигиена и премахва алергени и бактерии от тъканите. Отложеният старт ви позволява да настроите пералнята да започне пране в удобно за вас време, а функцията Eco-Logic ви помага да спестите енергия и вода, като адаптира програмата според количеството дрехи.

Удобен и лесен за използване дизайн: С цифровия си дисплей, пералнята FWM-V714T2IXD+++ предлага лесна навигация и контрол на всички настройки. Чрез интуитивния интерфейс можете да изберете желаната програма, да промените настройките и да следите процеса на пране. Стилният дизайн в иноксово/хромирано покритие ще добави елегантност и модерност във вашата пералня или кухня.

Заключение: Пералнята Fram FWM-V714T2IXD+++ е перфектен избор за всеки, който търси стил, функционалност и ефективност в пералния уред. Със своите иновативни функции, висока ефективност и лесна употреба, тя ще ви осигури перфектно пране на дрехите ви. С пералнята Fram FWM-V714T2IXD+++, всеки пране ще бъде лесно, удобно и със сигурност ще отговори на вашите очаквания за чистота и грижа за дрехите.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply