сряда, април 24

С персонална грижа към дрехите – сушилня Electrolux PerfectCare800 EW8H458B, Термопомпа, 8 кг, Клас A++, LCD Touch дисплей, Инверторен мотор, Бяла

Electrolux PerfectCare800 EW8H458B е сушилня от ново поколение, която е обезпечена с най-добрите технологии и функционалности на изключително добра цена.

С естетичен дизайн,с класически бял цвят, съвместимост 8 кг, PerfectCare800 EW8H458B е подходяща за семейства, които не правят компромис със стила.

Electrolux PerfectCare800 EW8H458B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

 Оборудвана с термопомпа,  с енергийната ефективност A ++, с максимално ниво на шума до 66 dB, чиято стойност  отговаря на най-високите стандарти, моделът ви гарантира по-високо ниво на енергийна ефективност спрямо кондензационните сушилни със значително ниско ниво на шума и вибрациите по време на работа.

Контролният панел е обезпечен с тъч скрийн със сензорно управление, чрез който може да регулирате и управлявате функциите на уреда.

Electrolux PerfectCare800 EW8H458B освен с високо ниво на енергоефективност, ще ви впечатли с богато меню от иновативни програми и функции. Уредът е с 12 програми, които ще се погрижат максимално персонално за вашите дрехи, включително и за най-деликатните от тях.

Специална програма за сушене се грижи за най-деликатните тъкани. Можете да бъдете сигурни, че вашите дрехи ще изглеждат прекрасно и ще останат чувствителни на допир чрез DelicateCare. Уникалната система автоматично регулира скоростта, посоката и температурата на въртене на барабана, за да оптимизира процеса на сушене за различните видове тъкани. Това означава, че с дрехите се работи по персонализиран начин, дори и за тези, за които не бихте помислили, че ще изсъхнат в машината.

За още по-високо  ниво на грижа, системата SmartSense установява с голяма точност влажността на всяка дреха чрез прецизни сензори, които гарантират равномерно сушене и предпазват от прекомерно изсушаване, a системата SensiCare регулира времето и интензивността на сушене.

Electrolux PerfectCare800 EW8H458B

Дрехите са защитени от ненужно излагане на силна топлина чрез технологията GentleCare, която суши с наполовина по-ниски температури в сравнение с конвенционалните сушилни

Electrolux PerfectCare800 EW8H458B е перфектно решение за голямо по обем пране, като спално бельо например. Програмите Спално бельо XL и Смесени XL ще изсушат наведнъж големи количества пране, като ви спестят време и енергия от така досадното простиране.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply