понеделник, март 4

Пералня Electrolux PerfectCare800 EW8F228S – за дрехи като след химическо чистене

Electrolux PerfectCare800 EW8F228S ще ограничи посещенията Ви до химическото чистене. Тази пералня гарантира, че дрехите продължават да изглеждат и да се движат по най-добрия начин, с правилната грижа за различните тъкани от деним, кашмир и вълна до техническо облекло и дори деликатни дрехи. Уредът разполага с обширна продуктова гама в процеса на обработка на дрехите, като се грижи еднакво внимателно за всеки вид.

Тази стандартна пералня с предно зареждане е идеална за четири-членни семейства, благодарение на щедрия капацитет на барабана от 8кг. Пералнята разполага с мощен инверторен двигател, който може да достигне максимална скорост на въртене при центрофугиране от 1200 об/мин, като нивото на шум, по време на този процес, от 73 dB, никак няма да Ви обезпокои.

Electrolux PerfectCare800 EW8F228S

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Инверторният двигател е още дълготраен и дългогодишен двигател, който е изработен без въглеродни четки, за които е известно, че са проблемни и често принуждават собствениците си да потърсят майстор или водопроводчик за ремонт. Благодарение на инверторния двигател, пералня Electrolux PerfectCare800 EW8F228S регистрира малки разходи, като постига до 25% по-бързо изпиране без загуба на качество. Категоризира се в Class C енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби.

Уредът предлага 14 програми на пране, сред които: Деликатни, Вълна, Памук, Синтетика, Дънки, Синтетична програма, Бельо и Анти-Алергии. Специалната програма за хора с алергии, подпомага тяхното благосъстояние, чрез използването на по-малко дразнещи аромати и вредни субстанции. Тази технология напръсква тъканите с гореща пара по време на последното пране, като по този начин своевременно намалява броя на гънките в тъканите с до 30% и неутрализира бактериите. Времетраенето на бързата програма е само 14 мин – това е огромно удобство за всяко динамично ежедневие. Времетраенето на Еко програмата с икономичен режим на работа е 3:30ч.

Electrolux PerfectCare800 EW8F228S

Специалната технология Fuzzy Logic проверява за степента на замърсявания, количеството мазни петна по дрехите, количеството сапун, нужната вода за добавяне и посоката на въртене. Машината ребалансира количеството пране, за да осигури правилно центрофугиране. В противен случай технологията автоматично намалява скоростта на центрофугиране, ако бъде открит дисбаланс.

Пералня Electrolux PerfectCare800 EW8F228S притежава следните защити, които и сами ще забележите, след кратко време на употреба, че са изключително удобни и незаменими: Автоматично изчисляване на обема, Защита от деца, Система за контролиране на дебита и Система за балансиране. Всяка от тези защити предотвратява евентуални повреди по функционалността и механизма на уреда. Избавя Ви от чести ремонти и гарантира дълъг живот на експлоатация на уреда.

Размери: височина – 85см, широчина – 60см, дълбочина – 54.7см. Тегло – 68.5кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply