четвъртък, май 23

Съвременност и Простор – Хладилник с фризер Electrolux LNT7ME36G2

Хладилникът с фризер Electrolux LNT7ME36G2 е истински символ на функционалност и стил. Със своите 366 литра обем и интелигентни функции, този модел ще поднесе на вас и вашето семейство най-доброто в съхраняването на храните.

Системата No Frost осигурява безпроблемно съхранение на храните, без да се налага редовно да размразявате фризера. Това означава, че времето, което ще прекарате с хладилника, може да бъде посветено на по-приятни занимания.

Хладилник с фризер Electrolux LNT7ME36G2, 366 л, No Frost, Електронно управление, Multi Flow, LED осветление, Клас Е, H 201 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Електронното управление и LED осветлението вътре ви позволяват пълен контрол и видимост върху всичко, което се съхранява. Освен това, Multi Flow технологията гарантира равномерно разпределение на студения въздух, за да поддържа всичко на оптимални условия.

Със своя бял цвят и семпъл дизайн, LNT7ME36G2 се вписва перфектно във всяка кухненска обстановка. Изчистените линии и структурата му са разработени не само с оглед на визуалния аспект, но и за да подобри ефективността на охлаждането.

Класът на енергийна ефективност Е е индикация за това, че Electrolux LNT7ME36G2 е направен със съзнание към оптимизиране на енергопотреблението. Така вие можете да се наслаждавате на всички предимства на новите технологии, като в същото време спестявате енергия и средства.

С този хладилник с фризер, Electrolux предлага не само съхранително пространство, но и цялостно нов подход към поддържането на вашите храни. Съчетавайки съвременни иновации с елегантен дизайн, моделът LNT7ME36G2 ще бъде идеалният допълнителен акцент във вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply