сряда, февруари 21

Интелект и Стил в Едно – Хладилник с фризер Electrolux LNT7ME32X3

Сред многото опции за хладилници на пазара, моделът Electrolux LNT7ME32X3 се издига с впечатляващите си функции и иновации. Съчетавайки изчистен дизайн с високотехнологични решения, този хладилник представя възможността да съхранявате и подредите храните си по начин, който никога преди не сте изпитвали.

С обем от 330 литра, разделени между хладилник и фризер, LNT7ME32X3 осигурява достатъчно пространство за всички вашите нужди. Но този модел предлага още повече – иновативната система CustomFlex ви позволява да аранжирате вратите на хладилника точно както предпочитате. Така можете да създадете собствено уникално пространство, което отговаря на вашите лични нужди.

Хладилник с фризер Electrolux LNT7ME32X3, 330 л, No Frost, LCD дисплей, CustomFlex, Multi Flow, LED осветление, Клас Е, H 186 см, Неръждаема стомана против пръстови отпечатъци

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

За постоянна свежест и влажност, Multi Flow технологията осигурява равномерно разпределение на студения въздух в целия хладилник. Не се налага да се тревожите за натрупване на скреж и лед, благодарение на No Frost системата във фризера.

С LCD дисплея и LED осветлението, имате пълен контрол върху настройките и възможността да видите всички ваши продукти дори в най-тъмните ъгли. И всичко това в стилна неръждаема стомана с покритие против пръстови отпечатъци, която няма да изгуби блясъка си дори след честите допирания.

Класът на енергийна ефективност Е показва, че Electrolux LNT7ME32X3 е проектиран с внимание към оптимизирането на енергопотреблението. Това означава, че можете да се наслаждавате на всички предимства на напредъка в технологиите, без да ви тревожат високите сметки.

В заключение, хладилникът с фризер Electrolux LNT7ME32X3 е съчетание от интелигентен дизайн и висококачествени функции. С него не само ще съхранявате храните си на оптимална температура и влажност, но и ще добавите нотка на съвременен стил към вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply